مطالعه جدید نشان می دهد؛
مواد غذایی فوق فرآوری شده منجر به بیماری قلبی می شوند
فی بگیر: پژوهشگران عنوان می كنند هر چقدر دریافت كالری از غذاهای فوق فرآوری شده بیشتر باشد، سلامت قلب وخیم تر خواهد بود.
به گزارش فی بگیر به نقل از مهر، غذاهای فوق فرآوری شده عموما یا به طوركامل از مواد استخراج شده از مواد خوراكی نظیر چربی ها، نشاسته ها، چربی های هیدروژن دارشده و مواد قندی افزودنی تشكیل می شوند. آنها همین طور حاوی مواد افزودنی نظیر رنگ ها و طعم های مصنوعی، یا مواد تثبیت كننده این مواد خوراكی موسوم به امولسیفایرها هستند.
غذاهای منجمدشده، سس ها، فست فودها، نوشیدنی های گازدار، اسنك های نمكی، كیك ها و كلوچه ها، گوشت های فراوری شده نظیر هات داگ، ناگت مرغ و سوپ های پودری آماده همچون مواد خوراكی فوق فرآوری شده هستند.
اولین بار نیست كه به مضرات مصرف غذاهای فرآوری شده اشاره می شود. در مطالعه جدید پژوهشگران مركز پیشگیری و كنترل بیماری آمریكا داده های جمع آوری شده بین سال های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۶ را در گروهی متشكل از ۱۳، ۵۰۰ آمریكایی بررسی كردند.
شركت كنندگان هر روز در مورد تغذیه روز قبل شان گزارش داده بودند. همین طور از شركت كنندگان در مورد شاخصهای سبك زندگی شان سوال پرسیده شد.
محققان دریافتند افرادی كه حدود ۷۰ درصد كالری شان را از غذاهای فوق فرآوری شده دریافت می كردند در مقایسه با افرادی كه ۴۰ درصد یا كمتر از كالری مصرفی شان را از این نوع غذاها تامین می كردند، حدودا سلامت قلب و عروق خونی شان كمتر از ۵۰ درصد بود.
افزایش هر ۵ درصد مصرف كالری بوسیله غذاهای فوق فرآوری شده منجر به كاهش سلامت كلی قلب و سلامت عروق خونی می شود.
منبع: فی بگیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب