درپی اجرای حذف صفر از ریال

آگهی نسبت به ایجاد تورم توهمی!

آگهی نسبت به ایجاد تورم توهمی!

فی بگیر: یك اقتصاددان اظهار داشت: در صورت حذف چهار صفر از پول ملی، شرایط تورمی كشور بیشتر می شود و در این شرایط احتمال ایجاد یك تورم توهمی وجود دارد.


علیمراد شریفی در گفت و گو با ایسنا، درباره حذف چهار صفر از پول ملی، اظهار نمود: این سیاست تاثیری در خلق پول ندارد، چون عملا سیستم بانكی ما خلق پول انجام می دهد تاثیری در كاهش تورم ندارد.
وی ادامه داد: این سیاست در چند كشور اجرا شد، اما در بیشتر قریب به اتفاق آنها شكست خورد و شاید دو كشور عملكرد موفقی داشتند، اما در كشور ما تا زمانی كه سیستم مالیاتی خوب عمل نكند و بانك ها خلق پول نداشته باشد عملا سیاست حذف صفر از پول ملی اثری نخواهد داشت.
این عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان با تاكید بر اینكه دولت بجای حذف چهار صفر صرفا باید جلو افزایش نرخ تورم را با كاهش سطح مصرف بگیرد، اظهار داشت: مشكل ما این است كه همان خلق پولی كه انجام می شود بیشتر به صورت سفته بازی است.
وی با اشاره به اینكه با اجرای سیاست حذف صفر از پول ملی مخالف است، پیش بینی نمود كه در صورت حذف چهار صفر از پول ملی شرایط تورمی كشور بیشتر می شود و در این شرایط احتمال ایجاد یك تورم توهمی وجود دارد.

تغییر اقتصاد منوط به حذف سفته بازی
شریفی با اشاره به تورم ۴۰ ساله كشور، اظهار نمود: تا زمانی كه سفته بازی از اقتصاد حذف نشود و نقدینگی به سمت تولید نرود هیچ تغییری در اقتصاد كشور ایجاد نمی گردد.
وی با اعتقاد بر اینكه بزرگترین مشكل سیستم اقتصادی كشور عدم كنترل شبكه بانكی است، اشاره كرد: تا زمانی كه شبكه بانكی كشور كنترل نشود، این طرح تنها یك توهم پولی به وجود می آورد.

۶۰ درصد اقتصاد ایران فرار مالیاتی دارد
این اقتصاددان اشاره كرد: ۶۰ درصد اقتصاد ایران فرار مالیاتی دارند و تا زمانی كه سیستم مالیاتی و فرارهای مالیاتی ساماندهی نشود مشكلات اقتصادی كشور با حذف صفر از پول ملی حل نخواهد شد.
وی با اعتقاد بر اینكه در صورت تصویب این طرح در مجلس، بطور قطع یك دفعه اضافی به كشور تحمیل می شود، اظهار داشت: تا زمانی كه ساختار تورمی و بانكی كشور ساماندهی نشود و فرارهای مالیاتی ادامه یابد نمی توان به بهبود اوضاع امیدوار بود.
بگفته شریفی، در حالی كه امروز افراد زیادی در كشور حساب های و سپرده های بالای بانكی دارند، هیچ مالیاتی بابت آن پرداخت نمی كنند.




منبع:

1398/05/19
18:35:18
5.0 / 5
4495
تگهای خبر: اقتصاد , پرداخت , تولید , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها