توضیحات سخنگوی طرح رجیستری درخصوص رویه واردات مسافری تلفن همراه

حذف حضوری رجیستری، منوط به تشکیل کارگروه و ایجاد سازوکار جدید است

حذف حضوری رجیستری، منوط به تشکیل کارگروه و ایجاد سازوکار جدید است

فی بگیر: به گفته سخنگوی طرح رجیستری،  در حال حاضر هنوز رجیستری تلفن همراه از مبادی ورودی حذف نشده و این اتفاق،  منوط به تشکیل کارگروه و ایجاد سازوکار جدید خواهد بود.


به گزارش فی بگیر به نقل از ایسنا، معاون فنی گمرک ایران بتازگی عنوان نمود طی بررسی های صورت گرفته در ارتباط با رجیستری گوشی تلفن همراه و همین طور تاکید وزیر اقتصاد بر اولتیماتوم حذف پروسه حضوری رجیستری، مقرر شده است که با تشکیل کارگروهی در ارتباط با حذف عملیات رجیستری در مبادی ورودی گمرک و انجام کاملا غیرحضوری آن تصمیم نهایی گرفتن شود و پروسه غیرحضوری رجیستری، با اصلاح شرایط صورت گیرد.
در این راستا، حمیدرضا دهقانی نیا -مدیرکل نظارت بر سامانه های الکترونیکی و هوشمند ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز- در ارتباط اینترنتی با شبکه خبر، درباره خبر حذف رجیستری موبایل از مبادی ورودی کشور، توضیح داد: تا پیش از دی ماه ۹۹ ثبت گوشیهای مسافری بصورت غیرحضوی انجام می پذیرفت، منتها همچون دلایلی که سبب شد ثبت مسافری منوط به اظهار کالا و احراز حضوری مسافر در مبادی ورودی کشور شود این بود که قوه قضائیه و مراجع صالح رسیدگی، با حجم انبوهی از شکایات در مورد سوءاستفاده از اطلاعات مسافران بواسطه غیرحضوری بودن پروسه مواجه بودند.
وی افزود: بر همین مبنا دادستان کل کشور طی نامه ای در مهر ۹۸ به وزیر اقتصاد، با اشاره به ماده ۱۳۸ بخشنامه اجرائی قانون امور گمرکی، ضمن مطالبه اصلاح فوری رویه مذکور، تاکید کرد که تلفن همراه مسافری الزاماً در مبادی ورودی کشور اظهار شود و بعد از احراز هویت دقیق مسافر، طی تشریفات قانونی و پرداخت عوارض گمرکی، ثبت و فعال شود که در این ۹ ماه، پروسه اظهار کالا توسط مسافر، بصورت حضوری انجام شد.
سخنگوی طرح رجیستری با اشاره به اقدامات انجام شده برای غیرحضوری کردن این فرایند، اشاره کرد: گمرک می تواند تدبیری انجام دهد تا مسافر پیش از ورود به کشور اطلاعات هویتی و مشخصات تلفن همراه خودرا در سایت اینترنتی گمرک اعلام نماید، اما ثبت نهایی منوط به حضور مسافر در مبادی ورودی کشور و احراز هویت مسافر باشد تا مدت زمان دریافت و ورود اطلاعات به حداقل برسد. در این صورت ضمن رعایت مفاد ماده ۱۳۸ بخشنامه اجرائی قانون گمرکی و فرمایش دادستان کل کشور، صف و ایستایی در مبادی ورودی کشور نیز کاهش خواهد یافت. البته هم اکنون هنوز رجیستری تلفن همراه از مبادی ورودی حذف نشده و این اتفاق، منوط به تشکیل کارگروه و تصمیم گیری و ایجاد سازوکار جدید خواهد بود.




منبع:

1400/06/09
21:32:32
5.0 / 5
687
تگهای خبر: اقتصاد , اینترنت , پرداخت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
فی بگیر FeeBegir فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها

ارائه اطلاعات دقیق و به‌روز از قیمت کالاها، اطلاع‌رسانی به مصرف‌کنندگان، کمک به تجار و بازرگانان و تحلیل و پیش‌بینی بازار