جزییات آتش سوزی در گمرك مرزی ایران و افغانستان بعلاوه عكس

جزییات آتش سوزی در گمرك مرزی ایران و افغانستان بعلاوه عكس

بامداد امروز یک کامیون حامل سوخت در مرز ایران و افغانستان گرفتار حریق شد.


سید روح الله لطیفی - سخنگوی گمرک ایران - درباره جزییات این آتش سوزی به ایسنا اظهار داشت: ساعت 9: 30 امروز (سه شنبه) کامیون افغانستانی حامل سوخت در گمرک «ابونصر فراهی» در استان فراه افغانستان که در مرز مقابل ماهیرود در ایران قرار دارد، گرفتار حادثه شد.
وی اضافه کرد: بلافاصله پس از این حادثه باتوجه به درخواست گمرک افغانستان از گمرک ایران، هماهنگی های لازم صورت گرفت و دو دستگاه ماشین آتش نشانی و پرسنل از سمت ایران برای اطفاء حریق عازم محل شدند.
لطیفی اظهار نمود: در مراحل ابتدایی با هماهنگی استانداری خراسان جنوبی، فرمانداران و سازمان های مستقر در مرز، اقداماتی برای جلوگیری از گسترش آتش سوزی صورت گرفت و طی آن، اطراف حادثه تخلیه و مخازن سوخت خنک نگه داشته شد.
دبیر شورای اطلاع رسانی گمرک اظهار داشت: آتش نشانی سایر شهرهای اطراف به حالت آماده باش درآمدند تا در صورت نیاز، فورا در محل حاضر شوند.
به گفته وی، آخرین اطلاعات از این حادثه از فروکش شعله های آتش و عدم سرایت به اطراف و همین طور اعزام سومین ماشین آتش نشانی به محل حکایت دارد.
سخنگوی گمرک ایران در مورد جریان تبادل تجاری در این مرز نیز اظهار داشت: در این حادثه ساختار و سازه های گمرک افغانستان از بین نرفته و مشکل خاصی ایجاد نشده است و تبادل کالا ادامه دارد.






1400/03/04
22:07:25
5.0 / 5
1183
تگهای خبر: دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
فی بگیر FeeBegir فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها

ارائه اطلاعات دقیق و به‌روز از قیمت کالاها، اطلاع‌رسانی به مصرف‌کنندگان، کمک به تجار و بازرگانان و تحلیل و پیش‌بینی بازار