جزئیات كالاهای دپو شده

جزئیات كالاهای دپو شده

موجوی کالاهای اساسی در گمرک و بنادر به همراه کالای موجود در 32 شناور  به 5.6 میلیون تن رسیده است.


به گزارش فی بگیر به نقل از ایسنا، در آبان ماه سال جاری و طی مصوبات ستاد هماهنگی اقتصادی دولت با رفع موانع اصلی در ترخیص کالاهای دپو شده که در اهم آن مسایل ارزی قرار داشت، ترخیص کالاهای دپو شده تسهیل و از ۱۸ آبان ماه در دستور کار قرار گرفت.
پیگیری آخرین وضعیت موجودی کالاها در گمرک و بنادر خصوصاً کالاهای اساسی با توضیحاتی از طرف مهرداد جمال ارونقی -معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران - به ایسنا همراه بود.
بر اساس گزارش معاون فنی گمرک ایران تا ۲۴ دی ماه، مجموع کالاهای غیر کانتینری موجود در گمرک و بنادر به بیش از ۷.۴ میلیون تن می رسد که از این مقدار حدود ۴.۲ میلیون تن مربوط به کالاهای اساسی است. همین طور موجودی کالاهای کانتینری که ۹۰ درصد آنرا کانتینرهای پر وارداتی تشکیل می دهد به ۸۵ هزار و ۵۷۸، TEU می رسد.

۱.۴ میلیون تن کالای اساسی در شناورها
اما در ارتباط با میزان کالاهای اساسی، حدود چهار میلیون و ۲۲۹ هزار تن در بنادر موجود است که باید به آن ۳۲ شناور حامل این کالاها که در حال تخلیه و یا منتظر در لنگرگاه هستند را نیز اضافه کرد.
این در حالیست که ۱۷ شناور تا تاریخ مورد بررسی کنار اسکله و در حال تخلیه هستند که موجودی آن به بیش از ۶۴۲ هزار تن می رسد و حاوی جو، ذرت، روغن، دانه های روغنی و سویا است. همین طور ۱۵ شناور در لنگرگاه منتظر تخلیه بوده که موجودی آن شامل حبوبات و ذرت، کنجاله سویا و دانه های روغنی به بیش از ۷۳۴ هزار تن می رسد.
بر ایناساس حدود ۱.۴ میلیون تن کالای اساسی در شناورهای حامل کالاهای اساسی وجود دارد که به همراه موجودی ۴.۲ میلیون تنی، مجموع کالاهای موجود در گمرکات و بنادر به بیش از ۵.۶ میلیون تن می رسد.

چقدر از کدام کالا در بنادر است؟
اما آن چه که در موجودی ۴.۲ میلیون تنی کالاهای اساسی حالا در گمرکات و بنادر کشور وجود دارد نشان میدهد که ذرت با ۲.۴ میلیون تن بیشترین حجم را داراست، همین طور موجودی گندم ۱۵۰.۵ هزار تن، جو ۲۷۱.۱ هزار تن، سویا ۵۰۸.۵ هزار تن، برنج ۹۱.۴ هزار تن، شکر ۱۰۴.۷ هزار تن، روغن خام ۴۰۲ هزار تن و دانه های روغنی ۲۵۱.۴ هزار تن است.

جزئیات موجودی کالا در ۱۱ بندر
گزارش اعلامی معاون فنی گمرک از این حکایت دارد که از موجودی ۴.۲ میلیون تنی کالاهای اساسی موجود در گمرکات و بنادر کشور، بیشترین میزان مربوط به بندر امام خمینی با ۳.۱ میلیون تن و پس از آن بندر شهیدرجایی بندرعباس با ۳۶۰.۳ هزار تن و امیرآباد با ۳۱۳.۱ هزار تن است.
در سایر بنادر نیز در بندر انزلی ۱۳۰.۵ هزار تن، نوشهر ۱۳۹.۹ هزار تن، چابهار ۷۵.۵ هزار تن، بوشهر ۵۱ تن، باهنر ۳۸۲ تن، فریدونکنار ۱۶.۲ هزار تن، بندر لنگه ۱.۶ هزار تن و آستارا ۱۰.۴ هزار تن است.




1399/10/27
12:54:16
0.0 / 5
1643
تگهای خبر: اقتصاد , واردات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
لینک دوستان فی بگیر
فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها