نقی پور:

صنایع پیشرفته كشور 70 هزار میلیارد تومان اعتبار می خواهند

صنایع پیشرفته كشور 70 هزار میلیارد تومان اعتبار می خواهند

مرکزی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق پشتیبانی از صنایع پیشرفته از نیاز مالی ۷۰ هزار میلیارد تومانی صنایع پیشرفته در سرتاسر کشور اطلاع داد.



رضا نقی پور اصل امروز چهارشنبه ۱۰ دیماه در جریان بازدید از دو شرکت دانش بنیان ارسطو و بهان سار، تولیدکننده دارو و مواد اولیه دارویی در شهر صنعتی کاوه شهرستان ساوه در گفتگو با خبرنگاران، اظهار نمود: ساخت مواد اولیه دارویی در شرکتهای دانش بنیان کمک بزرگی به تولید انواع دارو در شرکتهای داروسازی کشور می کند.

وی بیان نمود: فعالیت شرکت دانش بنیان به همت متخصصین توانمند با توان حداکثری در شرایط کرونایی و تحریم ها صورت می گیرد که این تحرک و تکاپو برای تحقق جهش در تولید به صورت دو الی سه شیفته انجام می شود.

وی تبدیل تحریم به فرصت و رسیدن به خودباوری و خودکفایی را نتیجه فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی در شرایط کرونایی و تحریمی دانست و اضافه کرد: فعالیت شرکتهای دانش بنیان دارویی در حالی رونق گرفته که برخی مشکلات ارزی همچنان بعنوان چالش پیش روی آنان است اما با تلاش مضاعف و توان حداکثری این مانع را از پیش روی خود برداشته اند.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق پشتیبانی از صنایع پیشرفته به تولید محصولات پیشرفته توسط شرکتهای دانش بنیان اشاره نمود و اظهار داشت: شرکت مادر تخصصی صندوق پشتیبانی از صنایع پیشرفته خویش را مکلف به پشتیبانی از صنایع و بخش تولید کشور با اعطای تسهیلات می داند تا بتوان میزان تولید و کیفیت کالا را افزایش داد و صنایع کشور به واحدهای رقابت پذیر دنیا تبدیل شوند.

وی از اعلام آمادگی شرکت مادر تخصصی صندوق پشتیبانی از صنایع پیشرفته برای اعطای تسهیلات به صنایع پیشرفته اطلاع داد و اضافه کرد: صرفه جویی ارزی، ایجاد اشتغال، صادرات محوری و پیشگیری از واردات بی رویه نتیجه فعالیت صنایع پیشرفته در کشور است تا کشور از واردات کالا بی نیاز و علاوه بر تأمین نیاز داخل کشور جنبه صادراتی پیدا کنند.

نقی پور اصل به افزایش آمار ایجاد فرصت شغلی در استان مرکزی و کاهش نرخ بیکاری در نتیجه فعالیت صنایع پیشرفته در این استان اشاره نمود و اظهار داشت: خوشبختانه نرخ بیکاری ۶.۸ در استان مرکزی عدد بسیار خوبی است که نشان از پویایی تولید و صنعت و ایجاد فرصت های شغلی گوناگونی دارد.

وی به حمایت مالی از ۱۰۵ شرکت دانش بنیان پارسال از جانب شرکت مادر تخصصی صندوق پشتیبانی از صنایع پیشرفته اشاره نمود و اضافه کرد: در ۹ ماهه سالجاری هم نزدیک به ۸۷ شرکت دانش بنیان مورد حمایت مالی قرار گرفتند.

وی به بضاعت محدود در حمایت مالی از تولید در کشور اشاره نمود و اظهار داشت: طبق آخرین آمار نیاز مالی کشور برای پشتیبانی از صنایع پیشرفته ۷۰ هزار میلیارد تومان است و امیدواریم که بتوانیم بخشی از این نیاز مالی که بر دوش شرکت مادر تخصصی صندوق پشتیبانی از صنایع پیشرفته است تأمین نماییم.

نقی پور اصل خواهان افزایش سرمایه صندوق های حمایتی همچون شرکت مادر تخصصی صندوق پشتیبانی از صنایع پیشرفته از جانب سازمان برنامه و بودجه شد و اضافه کرد: با حمایت دولت می توان کسری مالی شرکتهای دانش بنیان، استارتاپ ها و... برطرف کرد.

وی اضافه کرد: از آغاز تاسیس شرکت مادر تخصصی صندوق پشتیبانی از صنایع پیشرفته تابحال از ۱۸۳۳ طرح حمایت مالی شده است و تا آخر سال هم ۹۰ طرح در دست بررسی می باشد و تلاش خواهیم کرد تا کار تسهیل گری برای اعطای تسهیلات و حمایت های مالی در کمترین زمان ممکن صورت گیرد.

این مقام مسئول اظهار داشت: برای ایجاد سرمایه گذاری خارجی در کشور هم حمایت مالی خویش را برپایه قانون انجام خواهیم داد.





منبع:

1399/10/11
00:47:44
0.0 / 5
1013
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها