فرصت های اشتغالزایی در 50 روستای استان اصفهان شناسایی شد
فی بگیر: اصفهان - معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان اظهار داشت: فرصت ها و طرح های اشتغالزایی و توسعه اقتصادی 50 روستا در هفت شهرستان استان توسط این مركز شناسایی شده است.
طرح توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی استان اصفهان در برنامه ششم توسعه پیش بینی شده است و سازمان های مدیریت و برنامه ریزی استان ها موظف می باشند این طرح را در پنج سال انجام دهند.
مهدی ژیان پور روز یكشنبه در گفت و گو با ایرنا اضافه كرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان بررسی و تصویب طرح های توسعه اقتصادی و اشتغالزایی 122 روستا را به دانشگاه و جهاد دانشگاهی واحد اصفهان بعنوان مشاوران طرح واگذار شده است.
وی با اشاره به اینكه كار مطالعاتی 50 روستا به جهاد دانشگاهی واحد اصفهان واگذار شد، اضافه كرد: این روستاها در هفت دهستان در شهرستان های سمیرم، شهرضا، دهاقان، كاشان، نطنز، اردستان و گلپایگان مورد بررسی محققان جهاد دانشگاهی قرار گرفتند.
ژیانپور هدف از اجرای این طرح را شناسایی فرصت های اشتغالزایی در روستاها و معرفی آنها به سازمان مدیریت و برنامه ریزی و اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعی جهت تولید زمینه های لازم و پرداخت تسهیلات مالی مورد نیاز عنوان نمود.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی اصفهان با اشاره به تسهیلاتی كه توسط اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعی استان برای اشتغالزایی روستایی پرداخت می شود، افزود: با اجرای طرح مذكور، تسهیلات مالی به صورت هدفمند و برای زمینه هایی كه شرایط بهتر جهت سرمایه گذاری دارند، اعطا می گردد.
وی با اشاره به اینكه طرح های اشتغالزایی روستایی در سه بخش اصلی صنعت، كشاورزی و خدمات شناسایی شده است، اظهار داشت: خیلی از روستاهای اصفهان با مشكل كم آبی مواجهند و از سویی قدرت خطر پذیری آنها پایین است بنابراین نمی توان هر نوع طرح اشتغالزایی را برای آنها تعریف كرد.
ژیانپور تصریح كرد: كارهای مطالعاتی بر روی 50 روستای مذكور بر مبنای اسناد بالادستی، محدودیت های موجود و تحقیقات میدانی و مصاحبه با اهالی، بخشداران، دهیاران، اعضای شورای اسلامی و نخبگان روستاها انجام شده است.
بر مبنای ماده 27 قانون برنامه ششم توسعه، مطالعه و تدوین طرح توسعه اقتصادی و اشتغالزایی پنج هزار روستای كشور به عهده سازمان برنامه و بودجه كشور است.
بر این اساس، كار بررسی و تصویب طرح های توسعه اقتصادی و اشتغالزایی باید برای 720 روستا در استان اصفهان صورت گیرد كه در مرحله نخست، 122 روستا به این منظور انتخاب شده است.
استان اصفهان دارای بیشتر از یك هزار و 700 روستا و آبادی با جمعیت حدود 600 هزار نفر است.
حدود 900 روستا از میان روستاهای استان دارای بیشتر از 20 خانوار است.
3011/ 6022
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب