خط و نشان آمریكا برای همكاری هند در بندر چابهار ایران

خط و نشان آمریكا برای همكاری هند در بندر چابهار ایران

فی بگیر: یكی از مقامات ارشد كاخ سفید با اشاره به هند به عنوان شریك تجاری و یكی از خریداران بزرگ نفت ایران، عنوان نمود كه آمریكا هیچ كشوری را از تحریم بابت تجارت و همكاری با ایران معاف نخواهد كرد.


به گزارش فی بگیر به نقل از ایسنا، به نقل از وب سایت Dawn، با عنایت به خروج دونالد ترامپ – رئیس جمهور آمریكا – از توافق نامه هسته ای ایران و همینطور بازگشت و اعمال موج جدیدی از تحریم های اقتصادی خصمانه ایالات متحده ضد ایران، یكی از مقامات ارشد و بلندپایه كاخ سفید اخیرا اعلام نموده است كه هیچ كشوری حتی هند، از تحریم های اقتصادی بابت تجارت و همكاری با ایران معاف نخواهد شد.

آلیس جی ولز – معاون وزارت خارجه آمریكا در امور آسیای جنوبی و مركزی – در حاشیه كنفرانسی با خبرنگاران و روزنامه نگاران عنوان نمود كه هند به عنوان یكی از بزرگترین شركای تجاری و خریداران نفت ایران كه در پروژه توسعه و مدیریت بندر چابهار با این كشور همكاری های گسترده ای داشته و مقرر است فاز جدیدی از آن هم از ماه دیگر تحویل آنها داده شود، هم باید به این نكته توجه داشته باشد كه قرار نیست از تحریم های اقتصادی بابت همكاری و تجارت با این كشور معاف شود.

وی تصریح كرد: تمامی كشورهایی كه با ایران تبادلات مالی، پولی و تجاری داشته باشند، همگی بدون قائل شدن هیچ استثنایی شامل تحریم های اقتصادی آمریكا خواهند شد.

وی همینطور تصریح كرد كه دور جدیدی از تحریم های اقتصادی ضد ایران از تاریخ ۴ نوامبر سال جاری ۲۰۱۸ میلادی آغاز می گردد و به صورت قطع بر روی میزان واردات هند كه ۲۵ درصد از نفت خویش را از ایران تامین و خریداری می كند، تاثیر بسزایی خواهد گذاشت.

ایران پس از عراق و عربستان سعودی، سومین تامین كننده و صادركننده نفت به هندوستان به حساب می آید كه در حدفاصل آوریل ۲۰۱۷ تا ژانویه ۲۰۱۸، ۱۸.۴ میلیون تن نفت خام به هند فروخته است.

از آنجایی كه توسعه بندر چابهار به عنوان یك منطقه استراتژیك برای كشورهای ایران، هند، افغانستان، پاكستان و به صورت كلی آسیای میانه از اهمیت خاص و بسزایی برخوردار است، حالا سایه شوم احتمال تحریم های اقتصادی آمریكا ضد هند بخاطر همكاری با ایران در این بندر، امكان دارد توسعه و مدیریت بندر چابهار را با مشكل مواجه سازد و سایه شك و تردید بر دل شركای تجاری آن بیاندازد.






1397/06/21
14:11:56
5.0 / 5
5285
تگهای خبر: اقتصاد , توسعه , واردات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها