رئیس دفتر رئیس جمهور در دیدار نخست وزیر آذربایجان:

زیرساخت های لازم برای توسعه روابط تهران - باكو آماده است

زیرساخت های لازم برای توسعه روابط تهران - باكو آماده است

فی بگیر: رئیس دفتر رئیس جمهور در دیدار نوروز ممدوف، نخست وزیر جمهوری آذربایجان با اشاره به اینكه تمام ساختارهای لازم برای توسعه روابط دو كشور به مناسبات راهبردی پایدار آماده شده است، خاطرنشان كرد: اشتراكات فرهنگی و دینی دو ملت و همینطور اراده روسای جمهوری، بزرگترین سرمایه برای توسعه روابط تهران - باكو است.


به گزارش فی بگیر به نقل از ایسنا، محمود واعظی روز دوشنبه در این دیدار كه در باكو انجام شد، با تبریك انتخابات اخیر و آرزوی موفقیت بیش از پیش برای ملت و دولت آذربایجان، به ۱۲ دور دیدار روسای جمهوری ایران و آذربایجان و حدود ۱۰۰ دیدار بین مقامات بلند پایه دو كشور در پنج سال قبل اشاره نمود و اظهار داشت: سیاست جمهوری اسلامی ایران گسترش روابط با همسایگان و بویژه كشورهای حوزه اوراسیا و قفقاز است.
وی اظهارداشت: توافقات انجام شده در بخش های صنعتی، كشاورزی و داروسازی و برق به خوبی در جریان است و دو پروژه راهبردی آستارا – آستارا و همكاری در حوزه انرژی خزر هم در آستانه اجرا است.
رئیس دفتر رئیس جمهور با تاكید بر اینكه توافقنامه تجارت ترجیحی بین دو كشور می تواند شتاب بیشتری به مناسبات تجاری و اقتصادی دو كشور بدهد، اظهار داشت: منطقه طی سالهای اخیر با بحران های متعددی همراه بوده است و ضروری می باشد همكاری های دوجانبه و چندجانبه دو كشور برای توسعه صلح در منطقه ادامه یابد.
نخست وزیر جدید جمهوری آذربایجان هم در این دیدار اشتراكات تاریخی دو ملت را ثروت اصلی برای گسترش روابط مشترك دانست و تصریح كرد: دولت آذربایجان متعهد و مصمم به توسعه مناسبات و همكاری های اقتصادی با ایران است.
نخست وزیر جمهوری آذربایجان با اشاره به اینكه خوشبختانه در پنج سال قبل با اجرا و پیشرفت تمامی توافقات ایران و آذربایجان در حوزه های مختلف همچون صنعت خودروسازی، انرژی و داروسازی، سطح روابط و همكاری های دو كشور بیش از پیش ارتقاء یافته، اظهار داشت: با همكاری ایران سالانه ۱۰ هزار خودرو در آذربایجان تولید می گردد كه بزودی به ۳۰ هزار دستگاه افزایش خواهد یافت.
وی اظهارداشت: باكو علاقه مند به مشاركت در پروژه ترانزیتی كریدور جنوب – شمال است و این پروژه یكی از طرح های بزرگ منطقه ای است كه هزینه و زمان انتقال محموله ها از شرق تا منطقه قفقاز تا شرق اروپا را حداقل به نصف می كاهد.



1397/03/14
23:58:50
5.0 / 5
4523
تگهای خبر: اقتصاد , توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها