لاریجانی: بودجه 97 مشوق های صادراتی پایداری را درنظر گرفته است

لاریجانی: بودجه 97 مشوق های صادراتی پایداری را درنظر گرفته است

فی بگیر: قم - رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در بودجه سال آینده، سازوكاری در زمینه عرضه مشوق های پایدار مالی طراحی شد كه دارای آثار عملی بر تولید و به خصوص جریان صادرات كشور است.


به گزارش فی بگیر به نقل از ایرنا، علی لاریجانی عصر چهارشنبه در آیین افتتاحیه فاز چهار طرح توسعه گروه بین المللی كارخانجات آذرخش در شهرك صنعتی محمود آباد قم، اضافه كرد: در شرایط فعلی كشور باید از تولیدكنندكان حمایت كرد و با فراهم ساختن بسترهای مورد نیاز برای صادرات كالاهای ساخت داخل، فرصت های شغلی را گسترش داد.
وی بیان كرد: تلاش شد تا در بودجه سال 97، سازوكاری اجرا شود كه مشوق های صادراتی حتی با وجود محدودیت های مالی، نادیده گرفته نشود و از هزینه كردن آن در بخش های دیگر جلوگیری به عمل آید.
وی ادامه داد: مشوق های صادراتی درنظر گرفته شده ارتباطی به درآمدهای نفتی ندارد و این حمایت ها در سال های آینده هم تقویت خواهد شد، در خیلی از بخش ها اقتصادی همچون تولید فرش دستباف برای رسیدن به جایگاه مطلوب باید صادرات تقویت شود.
وی با بیان این كه مسئولان حوزه صنعت و تجارت باید از قوانین طراحی شده برای پشتیبانی از صادركنندگان به نحو شایسته استفاده كنند اضافه كرد: اگر در زمینه صادرات سرمایه گذاری و از آن پشتیبانی نكنیم، مشكل اتكاء اقتصاد كشور به درآمدهای نفتی حل نخواهد شد.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: باید شرایطی فراهم گردد كه صادركنندگان كشور با اطمینان در بازارهای بین المللی وارد شوند و با پیش بینی از آینده، فعالیت های اقتصادی مورد نظر خویش را انجام دهند.
وی بیان كرد: بسیار خوشحال می شویم كه تولیدكنندگان و صادركنندگان كشور برای انجام فعالیت های اقتصادی، وابستگی به تسهیلات بانكی نداشته باشند.
وی ادامه داد: بانك ها با وجود قوانین خاصی كه دارند باید برای پشتیبانی از تولیدكنندگان، فعالیت بیشتری را انجام دهند و این وظیفه ملی آنان است.
لاریجانی اظهار داشت: تلاش می نماییم با وضع مشوق های لازم، بانك ها را به سمت پشتیبانی از تولید هدایت نماییم، البته بانك مشكل هایی هم دارند كه باید مورد توجه قرار گیرد، در هر صورت بانك ها با عرضه تسهیلات می توانند نقش موثری در تولید فرصت های شغلی به خصوص برای فارغ التحصیلان دانشگاهی داشته باشند.
وی بیان كرد: صنعتگران ما با حمایت مسئولان ملی و استانی و همینطور دریافت تسهیلات از بانك ها می توانند زمینه اشتغال افراد تحصیل كرده را فراهم نمایند و رونقی در حوزه تولید كشور به وجود آورند.
وی ادامه داد: در ایام اخیر مصوبه ای در مجلس شورای اسلامی تصویب گردید كه به باعث آن، كارگروهی در استان ها به ریاست استاندار تشكیل و در آن با حضور مدیران و مسئولان دستگاه های اجرایی به مشكل های فعالان اقتصادی رسیدگی می گردد.
رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این كارگروه بنابرتشخیص خود می تواند بانك ها را به پرداخت تسهیلات به واحدهای صنعتی مكلف كند و اگر بانك ها به مصوبه های این كارگروه عمل نكنند برپایه قانون باید پاسخگو باشند؛ این روش، سازوكار مناسبی برای پشتیبانی از بخش تولید كشور است.
وی با اشاره به اقدام های رسانه ملی و سایر رسانه ها در زمینه تجلیل از كارآفرینان، اضافه كرد: رسانه ها باید با گشاده دستی از فعالان اقتصادی حمایت كنند و شبكه های رسانه ملی در این خصوص نقش بسزایی دارند.
وی ادامه داد: امروز همه مسائل اقتصادی را مهمترین مشكل های كشور می دانند؛ اگر مشكل تولید و صادرات در كشور حل شود، اشتغال پایدار تولید می گردد و معیشت مردم بهبود می یابد.
لاریجانی اظهار داشت: به صورت طبیعی كشور با مشكل های داخلی و خارجی گوناگونی مواجه می باشد، اما باید مراقب بود مسائل حاشیه ای، جای مسائل اصلی را نگیرد.
وی با اشاره به نقش رسانه ها در مدیریت فضای فكری جامعه، اضافه كرد: لازم است سیاستمداران با پرهیز از اختلاف ها، فضای كشور را آرام كنند و زمینه را برای انجام فعالیت های اقتصادی و افزایش تولید و اشتغال فراهم نمایند.
وی ادامه داد: شهید مطهری می فرمود«یك كشور هرچقدر هم كه آرمان های متعالی داشته باشد اگر اقتصاد سالم نداشته باشد به این آرمان ها نمی رسد»؛ امروز آرمان های ما باعث عزت آفرینی شده است اما در بخش اقتصادی با مشكل هایی مواجه هستیم كه باید بر روی آن تمركز و برای حل مسائل این حوزه تلاش نماییم.
لاریجانی اظهار داشت: نباید اجازه داد مسائل حاشیه ای، ذهن ما را از كارهای اصلی دور نگاه دارد، همینطور نباید اجازه داد ناامیدی و یاس وارد فضای جامعه شود.
وی بیان كرد: با وجود مشكل ها، اگر دست به دست هم دهیم می توانیم روز به روز كشور خویش را آبادتر نماییم و فضای امیدواری را در جامعه تقویت نماییم.
وی همینطور با اشاره به جایگاه ممتاز قم برای حضور فعالان اقتصادی ادامه داد: باید سرمایه گذاری های اقتصادی در استان قم روز به روز توسعه یابد و یكی از شاخص های ارزیابی مدیران در این استان، بالارفتن تعداد آمار واحدهای صنعتی و فرصت های شغلی جدید، درنظر گرفته شود.
این آیین با حضور سید مهدی صادقی، استاندار قم و شماری از مسئولان ملی و استانی برگزار و از مسئولان شركت آذرخش به علت فعالیت در مسیر تولید تولید و اشتغال تجلیل شد.
فاز چهارم شركت آذرخش توسعه صنایع نسوز با توان تولید 10 هزار تن محصول در سال در زمینی به مساحت 43 هزار متر مربع در شهرك صنعتی محمود آباد قم احداث شده است و در زمینه تولید محصولاتی همچون آجرنمای داخلی و خارجی ساختمان، كفپوش و آجرنسوز كوره فعالیت می كند؛ این واحد صنعتی با اعتبار 800 میلیارد ریال برای 170 تن به صورت مستقیم اشتغال بوجود آورده است.
شهرك صنعتی محمود آباد قم با مساحتی بالغ بر 700 هكتار در كیلومتر 18 آزادراه قم - تهران قرار گرفته و از خدمات زیربنایی مانند آب، برق، تلفن، گاز و راه های ارتباطی مناسب برای حضور صنایع مادر و تخصصی، برخوردار می باشد.
استان قم دارای هفت شهرك صنعتی شكوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن الائمه(ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
هم اكنون در قم 2 هزار و 390 واحد صنعتی دارای پرونده وجود دارد؛ همینطور 53 هزار و 800 تن در واحدهای صنعتی استان مشغول به فعالیت هستند.
7405/ 1175


1396/12/16
18:30:27
5.0 / 5
4994
تگهای خبر: اقتصاد , توسعه , تولید , صادرات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها