ایران فقط منوط به آزادسازی دارایی های مسدود شده توافق می کند
به گزارش فی بگیر، تلگراف نوشت: ایران فقط در صورت آزادسازی 24 میلیارد دلار از دارایی مسدودشده، توافق با آمریکا را امضا می کند.
به گزارش گروه خبرآنلاین و به نقل از ایسکانیوز، تلگراف نوشت: ایران به میانجی گران قطری گفته است که تنها در صورتی با آمریکا توافق صلح امضا خواهدنمود که ۲۴ میلیارد دلار از دارایی های مسدود شده ایرانی آزاد شود، بطوریکه نیمی از آن بلا فاصله بعد از اعلام یادداشت تفاهم منتقل شود و ۱۲ میلیارد دلار باقیمانده ظرف ۶۰ روز آزاد گردد.
بر طبق این گزارش، محمد باقر قالیباف، رییس مجلس و مذاکره کننده ارشد تهران، و سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، این اولتیماتوم را در دیدار با مقامات قطری در دوحه اعلام نموده اند.
بطور خلاصه، به گزارش گروه خبرآنلاین و به نقل از ایسکانیوز، تلگراف نوشت: ایران به میانجی گران قطری گفته است که تنها در صورتی با آمریکا توافق صلح امضا خواهدنمود که ۲۴ میلیارد دلار از دارایی های مسدود شده ایرانی آزاد شود، بطوریکه نیمی از آن بلا فاصله پس از اعلام یادداشت تفاهم منتقل شود و ۱۲ میلیارد دلار باقی مانده ظرف ۶۰ روز آزاد گردد.
منبع: فی بگیر
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب