مصرف برق ماینرهای بدون مجوز معادل سه نیروگاه اتمی بوشهر

مصرف برق ماینرهای بدون مجوز معادل سه نیروگاه اتمی بوشهر

به گزارش فی بگیر، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا اظهار داشت: برآورد وزارت نیرو اینست که همین حالا به اندازه تولید سه نیروگاه مانند نیروگاه اتمی بوشهر، برق توسط مزارع و ماینرهای غیرقانونی مصرف می شود.



به گزارش فی بگیر به نقل از مهر، سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا، در حاشیه جلسه کارگروه هماهنگی اطلاعات و عملیات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درمیان خبرنگاران اظهار داشت: با عنایت به افزایش ناترازی ها در عرصه برق و این که یکی از معضلات جدی ما بهره برداری غیرقانونی توسط مزارع رمزارز یا ماینرهای تکی است، این مورد در دستور کار کارگروه اطلاعات و عملیات ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق ارز قرار گرفت. امروز نمایندگان همه دستگاهها در این نشست حضور پیدا کردند و گزارشات را از شرکت توانیر و وزارت نیرو دریافت کردیم.

کشف ۱۵ هزار ماینر غیر مجاز در ۴ ماهه امسال


وی اضافه کرد: در راه برخورد با ماینرهای قاچاق یا مزارع غیرقانونی و حتی مزارع ماینرهای قانونی که درحال حاضر به مدت چهار ماه فعالیت شان به علت کمبود برق تعلیق شده، اقدامات لازم بررسی گردید. در چهار ماهه اول سال، با تلاش همه دستگاهها خصوصاً پلیس، بیش از ۱۵ هزار دستگاه ماینر غیرقانونی کشف شده که بخشی در ارتباط با پلیس و بخشی در ارتباط با دستگاههای دیگر همچون شرکت توانیر، وزارت نیرو و سایر دستگاههای ضابط است.
سردار رحیمی افزود: برآورد وزارت نیرو اینست که همین حالا به اندازه تولید سه نیروگاه مانند نیروگاه اتمی بوشهر، برق توسط همین مزارع و ماینرهای غیرقانونی مصرف می شود. ما باید فکری جدی برای این مساله می کردیم. این جلسه بیشتر با نگاه هم افزایی برای مقابله جدی با این معضل، با حضور وزارت نیرو، فراجا، دستگاه قضایی و سایر دستگاهها انجام شد و تصمیمات خوبی اتخاذ شد. ان شاءالله پس از این جلسه، یک حرکت جهادی ویژه در سراسر کشور شروع خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: انتظار ما از مردم اینست که همکاری کنند و از راه راه های مختلف، به ویژه ستاد خبری پلیس به شماره ۰۹۶۰۰ که بطور شبانه روزی فعال است، گزارش های خویش را عرضه کنند تا بتوانیم در کاهش این ناترازی مؤثر باشیم.

وزارت صمت باید ورود ماینر را ممنوع و شناسه دار کردن کالا را اجرا کند


رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا درباب رصد و شناسایی ماینرها اظهار داشت: بخشی بصورت سامانه ای و بخشی با شناسایی مستقیم توسط پلیس صورت می گیرد. نگاه ما اینست که با عنایت به وضع موجود، ورود دستگاههای ماینر به کشور باید ممنوع و بعنوان کالای قاچاق محسوب شود. البته برمبنای قوانین جاری، این دستگاهها اکنون «مجاز مشروط» هستند، اما با عنایت به ناترازی برق در تابستان و زمستان، باید تصمیم جدی در این حوزه گرفته شود.
وی اضافه کرد: برخی ادعا می کنند قطعات این دستگاهها در داخل کشور تولید می شود، اما برآورد کارگروه اینست که چنین چیزی وجود ندارد؛ قطعات از خارج وارد شده و در داخل سرهم بندی می شود. بدین سبب یکی از درخواست های کارگروه از وزارت صمت این بود که درحال حاضر ورود ماینر را به کشور ممنوع و آنرا کالای قاچاق اعلام نماید.
سردار رحیمی افزود: شناسه دار کردن کالاهای وارداتی می تواند اثر جدی در پیشگیری از ورود کالای قاچاق داشته باشد، اما متاسفانه این اتفاق در خیلی از کالاها، به ویژه ماینرها، هنوز رخ نداده و وزارت صمت باید این کار را مطابق قانون انجام دهد. بررسی کشفیات ما نشان داده است که این اقدام هنوز از جانب وزارت صمت صورت نگرفته است.

تشکیل ۱۳۰۰ پرونده برای متحلفان استخراج غیرقانونی رمزارز


وی اظهار داشت: از شروع سال تا حالا، بیش از ۱۳۰۰ پرونده برای اشخاصی که بصورت غیرقانونی مبادرت به راه اندازی و استفاده از مزارع رمزارز کرده اند تشکیل شده که حدود ۱۱۰۰ پرونده در ارتباط با پلیس است. در چهار ماهه اول سال، بیش از ۱۵ هزار دستگاه ماینر غیر مجاز کشف شده که حدود ۹۰ درصد آن در ارتباط با فراجا بوده و مابقی توسط دستگاه هایی مانند سپاه، وزارت نیرو و شرکت توانیر کشف شده است.
سردار رحیمی اظهار داشت: عزم ما جدی است و کارگروه تلاش دارد با واکنش جدی و جدی با اشخاصی که چه بصورت محدود و چه در قالب مزارع بزرگ، بطور غیرقانونی ماینر راه اندازی کرده اند، این معضل را کم کند.


منبع:

1404/05/19
19:46:25
5.0 / 5
14
تگهای خبر: اقتصاد , تولید , دستگاه , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
فی بگیر FeeBegir فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها

ارائه اطلاعات دقیق و به‌روز از قیمت کالاها، اطلاع‌رسانی به مصرف‌کنندگان، کمک به تجار و بازرگانان و تحلیل و پیش‌بینی بازار