جزئیات راه اندازی خط لوله و برق در مرز مهران و شلمچه

جزئیات راه اندازی خط لوله و برق در مرز مهران و شلمچه

به گزارش فی بگیر، معاون حقوقی، پشتیبانی و مجلس وزارت نیرو اظهار داشت: سال جاری آب و برق پایدار در مرزها ایجاد کردیم که هم برای مردم منطقه بماند و هم در سالهای آینده قابل استفاده برای زائرین باشد


به گزارش فی بگیر به نقل از فارس، معاون حقوقی، پشتیبانی و مجلس وزارت نیرو میهمان برنامه تلویزیونی «در مسیر حسین» بود. 
وی ضمن اشاره به فعالیت وزارت نیرو برای تأمین آب و برق در مرزها اظهار داشت: در وزارت نیرو و از ماه های قبل، ستاد اربعین تشکیل شد و شرکتهای مادر تخصصی در آن حضور پیدا کردند. وزارت نیرو در بخش های آب، برق و فاضلاب در سرتاسر ایران خدمت رسانی می کند. دو سال قبل به علت کرونا حضور مردم در عتبات عالیات محدود شده بود اما سال جاری پیشبینی می کردیم حدود 5 میلیون نفر در این مراسم حضور پیدا کنند و به همین نسبت اقداماتی صورت گرفت. 
وی افزود: در مرز مهران، خط 12.5 کیلومتری لوله کشی آب پایدار کشیده و هم چنین مخزن 700 و 2000 متر مکعبی بوجود آمد تا برای ذخیره سازی آب صورت گیرد. از سویی دیگر، در سرویسهای بهداشتی و حمام ها، خط لوله فاضلاب دائمی بوجود آمد. 
حیدری ضمن اشاره به تأمین آب و برق در مرز مهران اظهار داشت: از سالهای گذشته در مهران با مشکل برق روبه رو بودیم و بنابراین پست موقت 132 کیلو ولت برای شهر مهران و پایانه مرزی آن به وجود آمد. خوشبختانه سال جاری هیچ مشکل برقی در مهران نداشتیم و می خواهیم این پست موقت را تبدیل به پست دائمی بکنیم. در مرز شلمچه هم 8 کیلومتر خط لوله آب بوجود آمد که دائمی است و دو مخزن 500 هزار لیتری راه اندازی کردیم و می خواهیم برای سالهای آینده یک مخزن 2000 متر مکعبی هم ایجاد نماییم. 
وی تصریح کرد: تلاش ما این بود که آب و برق پایدار در مرزها ایجاد نماییم که هم برای مردم منطقه بماند و هم در سالهای آینده قابل استفاده برای زائرین باشد. 
وی در پاسخ به سوالی در رابطه با این که آیا آب همدان به سمت مرزها رفته است، اظهار داشت: منبع آب و آبریز کاملا مشخص است و نمی توان مثل یک کالا آنرا از جایی به جای دیگر برد. منبع آبریز استان همدان هم کاملا مشخص است. کاری که در این چند هفته در همدان انجام شد، واقعا یک کار جهادی بود که منجر به ایجاد یک ابرپروژه شد. در این پروژه خط لوله ای به طول 140 کیلومتر به وجود آمد. جالب است بدانید که پروژه راه اندازی این خط لوله، 17 سال زمان برده بود و تا 6 ماه پیش 40 درصد پیشرفت داشت اما در دولت اخیر این پروژه به بهره برداری رسید. 
معاون حقوقی، پشتیبانی و مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در واقع، 60 درصد این پروژه در چند ماه انجام شد. ازاین رو تاکید می کنم که منبع آب همدان کاملا مشخص است و آب تأمین شده در مرز متفاوت با منبع تأمین آب آنجاست. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود در رابطه با تأمین آب و برق در آن سوی مرزها اظهار داشت: برای زائرانی که از مرزهای ما خارج شده و به کشور عراق رفتند هم آب مورد نیاز را تأمین کردیم و باید بگویم که همراهی عراقی ها در این راه خیلی خوب بود. حالا 150 نفر از بهترین نیروهای ما در اکیپ های فنی مهندسی آب، برق و فاضلاب در شهرهای نجف، کربلا، کاظمین و سامرا مستقر هستند و خدمات رسانی می کنند. 
حیدری تصریح کرد: همه امکاناتی که در مرزها فراهم گشته است، جهت استفاده در سالهای آینده باقی خواهد ماند و در روزهای اربعین هم مردم از آن استفاده می نمایند. 
او در آخر در رابطه با پروژه غدیر و تأمین آب خوزستان اظهار داشت: در حوزه تأمین آب خوزستان، پروژه بسیار خوبی توسط آقای رئیس جمهور راه اندازی شد. همه می گفتند که اجرای طرح غدیر امکان پذیر نیست اما با همت دولت سیزدهم و همه نهادها و دستگاه ها این کار انجام شد. از سد دز آب گرفته و 10 متر مکعب در ثانیه آب وارد کانال آبرسانی شهری شد که این آب دائمی است. 




منبع:

1401/06/26
10:32:14
5.0 / 5
204
تگهای خبر: اقتصاد , خدمات , دستگاه , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها