امروز شاخص بورس تهران 2586 واحد رشد کرد

امروز شاخص بورس تهران 2586 واحد رشد کرد

به گزارش فی بگیر شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در انتها معاملات امروز با افزایش 2586 واحدی همراه شد


به گزارش فی بگیر به نقل از فارس، بورس اوراق بهادار تهران امروز در یک روند نوسانی قرار گرفت بگونه ای که در ابتدا با ریزش شاخص همراه شد اما پس از آن روند رو به رشد به خود گرفت و در انتها معاملات با افزایش 2586 واحد به رقم یک میلیون و 507 هزار و 301 واحد رسید.
همچنین شاخص کل با معیار هموزن امروز با رشد 3 هزار و 110 واحد به رقم 405 هزار و 515 واحد رسید، ارزش بازار در بورس تهران به بیشتر از 5 میلیون و 996 هزار میلیارد تومان رسید.
معامله گران امروز بیشتر از 10 میلیارد سهام حق تقدم و اوراق مالی در چارچوب 535 هزار فقره معامله و به ارزش 5 هزار و 382 میلیارد تومان داد و ستد کردند.
امروز شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی ارزشی 0.17 درصد رشد کردند این دو شاخص با معیار هموزن 0.77 درصد افزایش یافتند. شاخص آزاد شناور در حد 0.3 درصد رشد کرد. شاخص بازار اول بورس 0.12 درصد کاهش پیدا کرد و شاخص بازار دوم بورس 0.54 درصد رشد کرد.
امروز نمادهای پتروشیمی خلیج فارس، هلدینگ نفت و گاز و پتروشیمی تأمین، فولاد مبارکه، گروه مپنا و ملی مس بیشترین اثر افزایشی در شاخص بورس را داشتند و از طرفی نمادهای سرمایه گذاری امید و گسترش نفت و گاز پارسیان بیشترین اثر کاهشی در شاخص بورس را از خود با جای گذاشتند.
در فرابورس ایران هم شاخص کل امروز با رشد 81 درصد به رقم 20 هزار و 827 واحد رسید. ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیشتر از یک میلیون و 142 هزار میلیارد تومان رسید.
ارزش بازار پایه فرابورس هم 352 هزار میلیارد تومان شد. معامله گران امروز در فرابورس بیشتر از 3.9 میلیارد سهام حق تقدم و اوراق مالی در چارچوب 287 هزار فقره معامله و به ارزش 93 هزار و 688 میلیارد تومان داد و ستد کردند.
البته لازم به یادآوری است امروز دوشنبه بانکهای کشور در چارچوب عملیات بازار باز به خرید و فروش اوراق بدهی بانک مرکزی می پردازند بگونه ای که امروز بیشتر از یک میلیارد اوراق بانک مرکزی در چارچوب 140 نوبت معامله و به ارزش 91 هزار و 333 میلیارد تومان داد و ستد شد که این معاملات بین شبکه بانکی صورت می گیرد و ارقام آن صرفا در معاملات فرابورس درج می شود وگرنه در فرابورس معاملات سهام امروز بیشتر از 2.6 میلیارد سهام و اوراق مالی به ارزش 1530 میلیارد تومان داد و ستد شده است.
به گزارش فی بگیر به نقل از خبرگزاری فارس، امروز نمادهای مالی سپهر صادرات، برق دماوند، هلدینگ میراث فرهنگی، پتروشیمی تندگویان و توسعه مسیر برق گیلان، بیشترین اثر افزایشی در شاخص فرابورس را داشته اند و نمادهای پلیمر آریاساسول و پتروشیمی زاگرس بیشترین اثر کاهشی در شاخص فرابورس را داشته اند.
همچنین بر مبنای اطلاعیه بورس فردا عرضه اولیه سهام شرکت انتقال دیتای آسیاتک در بورس انجام می شود که بر مبنای آن 15 درصد از سهام این شرکت به تعداد 300 میلیون سهم در چارچوب 593 شرکت بورس عرضه اولیه می شوند.
سرمایه گذاری در بورس یک فرایند بلندمدت و همراه با ریسک و نوسان است ازاین رو اولاً باید از محل پس انداز صورت گیرد ثانیاً با مطالعه، تحلیل و مشورت با افراد کارشناس صورت گیرد و کارشناسان سفارش کرده اند تازه واردان به سرمایه گذاری در بورس از راه سرمایه گذاری در صندوق های با درآمد ثابت ابتدا وارد شوند.
بازار سرمایه یکی از کارکردهایش تأمین منابع مالی برای شرکت ها و دولت به حساب می آید، البته هنوز سهم بازار سرمایه از تأمین مالی به حدود 10 درصد بیشتر نمی رسد.



1401/02/05
20:13:40
5.0 / 5
596
تگهای خبر: اقتصاد , توسعه , سرمایه , سرمایه گذاری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
فی بگیر FeeBegir فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها

ارائه اطلاعات دقیق و به‌روز از قیمت کالاها، اطلاع‌رسانی به مصرف‌کنندگان، کمک به تجار و بازرگانان و تحلیل و پیش‌بینی بازار