ارتقای روابط اقتصادی بین الملل، راهبرد اصلی وزارت کار

ارتقای روابط اقتصادی بین الملل، راهبرد اصلی وزارت کار

راهبرد اصلی وزارت کار، ارتقای روابط اقتصادی و گسترش بازارهای تجاری بین المللی با کشورهای منطقه است.


به گزارش فی بگیر به نقل از ایسنا، حامد فروزان مدیرکل امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان خبر فوق اضافه کرد: در امتداد دستیابی به جایگاه نخست اقتصادی در منطقه، تقویت روابط تجاری، صادرات به کشورهای همسایه، پشتیبانی از کار و سرمایه ایرانی و گسترش بازارهای تجاری بین المللی برای کالای ایرانی از اهداف مهم این وزارتخانه است.
مدیرکل امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: این در حالیست که قسمتی از ظرفیت های مهم اقتصادی ایران، ۱۵ کشور همسایه است که با دارا بودن ۵۶۰ میلیون نفر جمعیت و با ۲۵کشور منطقه فاصله نزدیکی دارد. بین این کشورها، کشورهایی همچون چین، هند و روسیه قرار دارند و بالقوه بازار بزرگی را برای مبادلات درون منطقه ای تجاری به خود اختصاص داده اند.
فروزان گفت: ظرفیت های موجود در وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی شامل صنعت پتروشیمی، فولاد، خدمات اجتماعی، بخش های کشاورزی و مواد غذایی، دارویی، سیمان، حمل و نقل، صنایع سلولزی گردشگری می تواند زمینه مناسبی را برای افزایش درآمدهای ارزی کشور فراهم آورد و همین طور به شکوفایی اقتصادی برساند.
وی همین طور با اشاره به دستاوردهای ملی و بین المللی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در زمینه روابط بین الملل اقتصادی اشاره کرد: فعال شدن راه ترانزیتی ایران به سوریه، دریای مدیترانه، آفریقا و تقویت بازار بزرگ صادرات کالا و خدمات فنی مهندسی و اجتماعی، اتحاد اقتصادی منطقه ای سه کشور ایران، عراق و سوریه، احیا جاده ابریشم در غرب آسیا، تشکیل ستاد توسعه روابط اقتصادی در منطقه و احیای دیپلماسی اقتصاد محور، از مهم ترین اقدامات ایشان در زمینه اعلای جایگاه اقتصادی ایران اسلامی بود.
مدیرکل امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآورشد: رفع موانع اجرائی، پشتیبانی از حقوق صادرکنندگان در کشورهای مقصد و نظارت بر آن در مجامع بین المللی، استفاده از شیوه های نوین بازاریابی فعال با همکاری بنگاه های اقتصادی وزارتخانه و جذب سرمایه های خارجی جهت مشارکت در پروژه های فناوری و نوآوری و تسهیل تامین کالاهای سرمایه ای موثر در تولید در دستور کار این وزارتخانه قراردارد.



1400/10/12
22:32:14
5.0 / 5
503
تگهای خبر: اقتصاد , توسعه , تولید , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها