بازاریابی بر عهده تشكل های بخش كشاورزی است

بازاریابی بر عهده تشكل های بخش كشاورزی است

به گزارش فی بگیر کردستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان اعلام نمود که بازاریابی دولت کار درستی نیست و این مورد باید بر عهده تشکل های کشاورزی قرار گیرد اما کمک و همکاری ما در مورد بازاریابی و صادرات همچنان ادامه خواهد داشت.


فرید سپری بامداد امروز در جلسه هم اندیشی تشکل های بخش کشاورزی با اشاره به اینکه خشکسالی بی سابقه در ۵۰ سال گذشته ضربه مهلکی به بخش کشاورزی وارد آورد، اظهار نمود که در برآورد آمارهای خسارت خشکسالی دقت و وسواس زیادی به خرج رفته است.
وی افزود که تا روز گذشته کمتر از ۲ میلیون ۳۰۰ هزار تن گندم در کل کشور خریداری شده و این درحالی است در مدت مشابه سال قبل این میزان بیشتر از ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار تن بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان ضمن اشاره به رسیدگی زودتر محصولات کشاورزی به نسبت سالهای گذشته خاطرنشان کرد که سال قبل با وجود انتشار کرونا و به اوج رسیدن تحریم های ظالمانه تلاش و تلاش سازمان جهاد کشاورزی بر تأمین نهاده ها و توزیع مناسب آنها بوده است.
وی با اشاره به اینکه مسئولین جهاد کشاورزی صادقانه مشکلات و مطالبات به حق حوزه کشاورزی را پیگیری می کنند، عنوان نمود که اعتقاد راسخ ما تحقق توسعه با همکاری تشکل ها در حوزه کشاورزی است؛ بازاریابی دولت کار درستی نیست و این مورد باید بر عهده تشکل های کشاورزی قرار گیرد اما کمک و همکاری ما در مورد بازاریابی و صادرات همچنان ادامه خواهد داشت.
سپری ضمن اشاره به افت قیمت دینار عراق در سالجاری و خسارت وارده به سیب زمینی کاران ادامه داد که برای تأمین نهاده راهکارهایی مناسبی درنظر گرفته شده که با حوزه مربوطه هم این هماهنگی ها انجام شده است.
محمد صالح احمدی، معاون بهبود تولیدات گیاهی در ادامه این جلسه ضمن اشاره به خشکسالی سالجاری و خسارات وارده به بخش کشاورزی تصریح کرد که پیشبینی تولید بیشتر از یک میلیون تن گندم در کردستان می شد اما خشکسالی ورق را برگرداند و الان آخرین برآوردها گویای تولید تنها ۵۰۰ هزار تن گندم در کردستان است.
وی اظهار داشت: این کاهش عملکرد گندم در کردستان خسارات ۲ هزار ۵۰۰ میلیارد تومانی به اقتصاد استان وارد آورده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی اظهار نمود که پارسال ۹۲ میلیارد تومان سهمیه مکانیزاسیون در کردستان بوده که ۷۲۲ دستگاه تراکتور و کمباین بوده که این میزان با پیگیری های جهاد کشاورزی به ۹۶۲ دستگاه افزایش یافت.
وی افزود که سهمیه سال جاری مکانیزاسیون بخش کشاورزی هم ۱۲۰ میلیارد تومان با ۴۶۵ دستگاه تراکتور و ۱۸ دستگاه کمباین در مرحله اول، خواهد بود که هیچگونه مشکلی برای تأمین اعتبار و سهمیه تراکتور و کمباین در کردستان وجود ندارد.




منبع:

1400/03/24
10:04:11
5.0 / 5
959
تگهای خبر: اقتصاد , توسعه , تولید , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها