سازمان حمایت به فی بگیر اعلام كرد

دلیلهای افزایش قیمت محصولات فولادی

دلیلهای افزایش قیمت محصولات فولادی

فی بگیر: مدیر كل نظارت بر كالاهای فلزی و معدنی سازمان حمایت مصرف كنندگان و تولیدكنندگان، افزایش قیمت های جهانی و همین طور افزایش نرخ ارز، افزایش تقاضا و اقدامات سوداگرانه واسطه ها را همچون دلیلهای افزایش قیمت محصولات فولادی در بازار آزاد عنوان و اصرار كرد كه با افزایش بی رویه قیمت، احتكار و كم فروشی برخورد خواهد شد.


مجتبی جوهریان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینكه محصولات فولادی بر طبق مكانیزم عرضه و تقاضا در بورس كالای ایران مبادله می شوند، اشاره كرد: در ماه های اخیر به سبب افزایش قیمت های جهانی و همین طور افزایش نرخ ارز، قیمت معاملاتی در بورس كالا افزایش یافته است؛ بدین سبب افزایش قیمت ها در بازار آزاد علاوه بر موارد گفته شده، متاثر از افزایش حجم تقاضا به واسطه انتظارات تورمی موجود و نقدینگی سرگردان، اقدامات سوداگرانه برخی واسطه ها در خرید و عدم رعایت كف عرضه ابلاغی محصولات فولادی توسط برخی واحدهای تولیدی، رشد بیشتری نسبت به قیمت های بورس داشته است.
این مقام مسئول با اشاره به اینكه هیچ گونه كوتاهی در برخورد با متخلفان بازار محصولات فولادی نخواهد شد، اشاره كرد: این سازمان بر طبق ابلاغیه ها و دستورالعمل های صادره بوسیله كارگروه تنظیم بازار و با همكاری سازمان صنعت، معدن و تجارت استانها و با هماهنگی كامل با سایر نهاده های نظارتی، ضمن اعمال نظارت و كنترل مستمر بر صحت عملكرد واحدها در مبادی تولید، توزیع و فروش در سراسر كشور، در صورت دریافت شكایت و پس ازبررسی مستندات مربوطه، طبق قوانین تعزیری با هرگونه تخلف شامل افزایش بی رویه و نامتعارف قیمت، احتكار، كم فروشی و عدم عرضه مناسب این محصولات برخورد می نماییم.
مدیر كل نظارت بر كالاهای فلزی و معدنی سازمان حمایت همین طور با اشاره به اقدامات تعزیری برای كنترل بازار فولاد اظهار داشت: اقدامات تعزیری لازم برای آن دسته از واحدهای تولیدی محصولات فلزی (فولاد، مس، آلومینیوم، لوله و پروفیل و... ) كه با وجود تكلیف به عرضه محصولات در بورس كالا، اقدامات در رابطه با رعایت كف عرضه را انجام نداده و نسبت به فروش محصولات در بازار آزاد اقدام نموده اند، طبق دستورالعمل تنظیم بازار محصولات فولادی و با هماهنگی كارگروه، پرونده بعضی از آنها تكمیل و به تعزیرات ارسال شده و سایر پرونده ها نیز تنظیم شده و در مرحله ارسال به محاكم تعزیری است.
وی ادامه داد: علاوه بر اقدامات تعزیری، اسامی شركت های متخلف جهت رسیدگی های قضایی به دادستانی كل كشور نیز منعكس شده است.
جوهریان همین طور اشاره كرد كه تغییرات قیمت منطقی متاثر از برخی عوامل تاثیر گذار مستقیم در قیمت در بازار محصولات فولادی مشابه سایر بازارها مورد پذیرش است؛ بدین سبب با توجه به این كه روند تغییرات قیمت در این بازار از طرف این سازمان و دیگر دستگاه های نظارتی بطور مستمر در حال رصد و كنترل است، اساسا با هرگونه اقدام چه در بخش تولید و یا عدم عرضه مكفی واحدهای تولیدكننده و چه در سطح بازار ( كم فروشی، احتكار و گرانفروشی ناشی از عدم رعایت ضرایب سود و... ) كه منجر به تغییرات قیمت غیرمنطقی شود به شدت برخورد می شود.
این مقام مسئول درانتها اعلام نمود كه تمامی واحدهای تولیدی مرتبط بر طبق تصمیمات كارگروه تنظیم بازار مكلف هستند تا اختتام اسفند ماه سال جاری نسبت به جبران عقب ماندگی عدم عرضه مناسب محصولات تولیدی در بورس كالا متناسب با تكالیف ابلاغی اقدام و گزارش عملكرد را به دستگاه های ذیربط همچون این سازمان اعلام كنند.
بگفته مدیر كل نظارت بر كالاهای فلزی و معدنی سازمان حمایت، با افزایش تولید انواع محصولات فولادی در سال های اخیر، واردات این محصولات بسیار ناچیز شده و كشور در این عرصه خودكفا است و صادرات قابل توجهی نیز انجام می شود.
به گزارش فی بگیر به نقل از ایسنا، قیمت برخی محصولات فولادی در ایام اخیر بیشتر از 25 درصد افزایش داشته است.



1398/12/08
15:04:38
5.0 / 5
3690
تگهای خبر: تجارت , تولید , دستگاه , سود
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها