وزیر کار:

مردم نباید قربانی خدمات کم کیفیت دولتی شوند

مردم نباید قربانی خدمات کم کیفیت دولتی شوند

به گزارش فی بگیر، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اتصال سامانه جامع روابط کار به سامانه ابلاغ الکترونیک قوه قضاییه اظهار داشت: این اقدام نمونه ای موفق از همکاری بین دستگاهی است.



به گزارش فی بگیر به نقل از مهر، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در آیین اتصال سامانه جامع روابط کار به سامانه ابلاغ الکترونیک قوه قضائیه که امروز با حضور امین حسین رحیمی، وزیر دادگستری و با هدف تسریع در رسیدگی به دعاوی کارگری و کارفرمایی برگزار شد همکاری بین دستگاه ها را شرط اصلی پیشرفت کیفیت خدمات دانست.
وی اظهار نمود: درحال تغییر سیستم های موجود به الگوهای نوین هستیم که نقاط قوت بسیاری دارند اما امکان دارد مشکلاتی نیز ایجاد کنند. نمایندگان کارگران و کارفرمایان می توانند این مشکلات را به وزارت تعاون منتقل کنند تا اصلاحات لازم انجام گیرد.
وی ضمن اشاره به برخی مسایل و مشکلات عمده مردم مانند حجم بالای جابه جایی مستأجران در کشور اظهار داشت: سالانه حدود ۵ میلیون جابه جایی به انجام می رسد و یک میلیون ابلاغ تحت تأثیر تغییر نشانی ها قرار می گیرد؛ این اتفاقات نشان میدهد که روش های سنتی ابلاغ مثل اعزام مأمور به درِ منزل دیگر کارآمد نیست.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بزرگداشت هفته دفاع مقدس اضافه کرد: در این ایام از چند طرح مهم رونمایی می شود که یکی از آنها اتصال سامانه جدید جامع روابط کار به سامانه ثناست. همین طور همکاریهای تازه ای میان هنرستان ها و سازمان آموزش فنی وحرفه ای شروع شده است تا دانش آموزان و کارآموزان بتوانند از ظرفیتهای یکدیگر بهره مند شوند.
میدری همکاری بین دستگاه ها را ضرورتی اساسی دانست و خاطرنشان کرد: در نظام اداری کشور، همکاری میان نهادها کافی نیست. این در حالیست که ارائه خدمات باکیفیت نیازمند تعامل و استفاده مشترک از زیرساخت هاست. مردم نباید قربانی خدمات کم کیفیت دولتی شوند و ما باید بتوانیم خدماتی کارآمد و گسترده عرضه نماییم.
وی با اعلان اینکه استفاده مشترک از زیرساخت ها سبب کاهش هزینه ها و رفع موانع کسب و کار می شود، اظهار داشت: تجربه کشورهای دیگر نشان میدهد که دولت ها با کوچک سازی و حذف موازی کاری ها می توانند هم کیفیت خدمات را بالا برند و فشار بر کارفرمایان را نیز کاهش دهند. در واقع کوچک سازی دولت به معنای کاهش خدمات دولت نیست.
میدری بر ضرورت استفاده از ظرفیت استان ها تاکید کرد و اظهار داشت: مدیران استانی دانش و تجربه ای در حوزه های تخصصی خود دارند که در مرکز کمتر یافت می شود. برای مثال، رییس اداره کار در طبس که ۱۸ سال تجربه حضور در معادن زغال سنگ دارد، دانشی در حوزه ایمنی معادن دارد که در تهران مشابه آن پیدا نمی گردد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: این همکاری با قوه قضائیه و وزارت دادگستری نشان میدهد که میتوان با تعامل میان دستگاه ها خدماتی واضح تر، سریع تر و کم هزینه تر در اختیار مردم قرار داد و باید تلاش نماییم این رویکرد در دیگر بخش ها نیز گسترش یابد.

منبع:

1404/07/01
14:06:01
5.0 / 5
106
تگهای خبر: آموزش , خدمات , دستگاه , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
فی بگیر FeeBegir فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها

ارائه اطلاعات دقیق و به‌روز از قیمت کالاها، اطلاع‌رسانی به مصرف‌کنندگان، کمک به تجار و بازرگانان و تحلیل و پیش‌بینی بازار