فعالیت ۱۴۰ شرکت تعاونی توسعه و عمران در کشور

فعالیت ۱۴۰ شرکت تعاونی توسعه و عمران در کشور

به گزارش فی بگیر، معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از فعالیت ۱۴۰ شرکت تعاونی توسعه و عمران شهرستانی با عضویت بیشتر از ۱۵۳ هزار نفر در سرتاسر کشور اطلاع داد.



به گزارش فی بگیر به نقل از مهر، مهدی مسکنی، معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست هم اندیشی تعاونی توسعه عمران شهرستانی کشور که با حضور احمد وحیدی، وزیر کشور برگزار شد، اظهار نمود: بر مبنای ماده (۱) قانون تأسیس شرکتهای تعاونی توسعه و عمران شهرستانی، به منظور تسریع در رشد و توسعه شهرستان ها، هدایت منابع مردمی به بخش های تولیدی، بسترسازی برای ورود بخش های تعاونی و خصوصی به فعالیتهای اقتصادی و انجام طرح هایی که به علت افزونه زا (رانت زا) بودن آن، امکان واگذاری به بخش خصوصی وجود ندارد، شرکت هایی با عنوان شرکتهای تعاونی توسعه و عمران شهرستانی تشکیل شد.
وی اضافه کرد: با پیگیری های انجام شده و برگزاری نشست های آموزشی و توجیهی در سطح استانهای کشور تعداد ۷۲ موافقت نامه صادر گردیده است.
مسکنی خاطرنشان کرد: این نوع تعاونی با تصویب قانون تأسیس شرکتهای تعاونی توسعه و عمران شهرستانی در سال ۱۳۸۹ در مجلس شورای اسلامی تشکیل شده اند.
وی خاطرنشان کرد: اساسنامه این تعاونی ها در هیأت وزیران در سال ۱۳۹۱ به تصویب رسیده است که تابحال در حوزه های تولیدی، خدماتی، راه اندازی نیروگاه خورشیدی، عمرانی، راه سازی، گردشگری و پایانه صادراتی پروژه های مختلفی به بهره برداری رسیده و در دست اجراست.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: در جهت توسعه این نوع تعاونی ها در دولت سیزدهم مبادرت به اصلاح قانون تأسیس تعاونی های توسعه و عمران شهرستانی شد که مبحث در کمیسیون امور اجتماعی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و برای طرح مبحث در صحن علنی مجلس شورای اسلامی در دستور کار قرار گرفته ولی متأسفانه مبحث تابحال به سر انجام نرسیده است.
مسکنی ضمن اشاره به خط مشی تعاونی های توسعه و عمران شهرستانی در سرتاسر کشور افزود: رشد و توسعه اقتصادی کشورها به اجرای پروژه های مختلف زیرساختی و خدماتی مرتبط بوده و افزایش کارایی و کیفیت عرضه خدمات همچون اهداف اصلی آنها به حساب می آید.
وی افزود: محدودیت منابع بودجه ای دولت ها برای تأمین مالی پروژه های بزرگ و همینطور تقاضای زیاد موجود در زمینه سرمایه گذاری در این پروژه ها، کشورها را بر آن داشته تا تمام تلاش خویش را در بهره گیری از مشارکت فعال بخش های غیردولتی و ایجاد فضای رقابتی مناسب برای فعالیت آنها به کار بندند که این تلاش ها در چارچوب مشارکت های عمومی-خصوصی متبلور شده و باعث تسریع در روند توسعه اقتصادی کشورها شده است.
معاون امور تعاون افزود: از سوی دیگر ایجاد آبادانی در کشور با آبادانی شهرستان ها و ایجاد منافع مشترک برای اهالی آن شهرستان ها خواهد بود.
مسکنی به تاکید سازمان های بین المللی بر نقش مؤثر تعاونی ها در جلب مشارکت مردم در سرمایه گذاری ها و توسعه کشور از راه توسعه پایدار اشاره نمود و اظهار داشت: این امر با ایجاد شرکتهای تعاونی توسعه و عمران شهرستانی امکان پذیر خواهد شد.

1402/09/14
09:19:40
5.0 / 5
257
تگهای خبر: آموزش , اقتصاد , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها