گرانی کالاها در انگلیس رکورد جدیدی ثبت کرد

گرانی کالاها در انگلیس رکورد جدیدی ثبت کرد

فی بگیر: افزایش نرخها در انگلیس، بار دیگر در دوازده ماه منتهی به ماه سپتامبر سرعت گرفته و به بالاترین رقم از سال 2005 رسیده است


به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از رویترز، کنسرسیوم خرده فروشی (BRC) انگلیس اعلام کرد، افزایش نرخها توسط مغازه ها و سوپرمارکت ها در انگلیس، بار دیگر در 12 ماه منتهی به ماه سپتامبر سرعت گرفته و به بالاترین رقم از سال 2005 رسیده است.
بر اساس گزارش BRC، نرخها از 5.1 درصد افزایش در 12 ماهه منتهی به ماه آگوست به 5.7 درصد در 12 ماه منتهی به ماه سپتامبر رسیده است که ناشی از جهش بی سابقه 10.6 درصدی قیمت مواد غذایی به سبب جنگ در اوکراین است؛ جنگ اوکراین هزینه های خوراک دام، کود و روغن نباتی را افزایش داده است.
شرکت تحقیقات بازار NielsenIQ اعلام کرد، 76 درصد مصرف کنندگان انتظار دارند که طی 3 ماه آتی تاحدی یا به شدت تاثیر تحت بحران هزینه های زندگی قرار بگیرند که این رقم در ماه تابستان 57 درصد بود.
مایک واتکینز، رییس NielsenIQ که به بررسی خرده فروشی ها و کسب وکارها می پردازد، می گوید: از اینرو خانوارها برای مدیریت مالی شخصی خود در پاییز امسال بدنبال پس انداز خواهند بود و ما انتظار داریم خریداران در مورد مخارج اختیاری محتاط تر باشند و این امر بر فشار بر بخش خرده فروشی می افزاید.
شاخص قیمت مصرف کننده در انگلیس که محدوده وسیع تری از نرخها را نسبت به آماره BRC بررسی می کند، در ماه جولای به بالاترین میزان در 40 سال قبل برابر با 10.1 درصد رسید اما در ماه آگوست به 9.9 درصد کم شد.
چندی پیش، شرکت تحلیل داده «کانتار» گزارش داد، بحران هزینه های زندگی در انگلیس درحال وخیم تر شدن است بطوریکه تورم مواد غذایی به بالاترین سطح از سال 2008 که بحران مالی در جهان رخ داد، رسیده است. قیمت خواروبار در سال منتهی به ماه اگوست 12.4 درصد بالا رفته است.
در گزارش این شرکت آمده است: اگر مصرف کنندگان برای کاهش هزینه ها تغییراتی در خرید و نحوه خرید خود ایجاد نکنند، تازه ترین آمار به مفهوم این است که متوسط صورت حساب سالیانه خواربار از 4610 پوند (5410 دلار) به 5181 پوند (6080 دلار) خواهد رسید.
این افزایش شدید، میانگین صورت حساب های سالانه خانوار را تا ۵۷۲ پوند (۶۷۰ دلار) می افزاید و این در زمانی است که خانواده ها هم اکنون تلاش می کنند تا قبض های بالا رفته انرژی را مدیریت کنند.
بلومبرگ نیز ماه پیش طی گزارشی نوشت، از آنجائیکه هزینه های انرژی در سراسر انگلیس سر به فلک گذاشته است، حدود 60 درصد کارخانه های انگلیسی در معرض تعطیلی قرار گرفته اند.
نظرسنجی توسط « MakeUK»، یک گروه لابی برای کارخانه های بریتانیا نشان داد نزدیک به نیمی از تولیدکنندگان شاهد افزایش بیش از 100 درصدی هزینه های قبوض انرژی در یک سال قبل بوده اند.
بنا بر اعلام MakeUK، بحران فعلی کسب وکارها را با یک انتخاب جدی روبرو می کند؛ درصورتی که به زودی کمکی صورت نگیرد، یا باید تولید را کم کرد یا کارخانه را تعطیل کرد.
پایان پیام/



منبع:

1401/07/07
12:12:12
5.0 / 5
222
تگهای خبر: اقتصاد , تولید , دلار , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها