صعود بورس های جهانی به امید واكسن كرونا

صعود بورس های جهانی به امید واكسن كرونا

به گزارش فی بگیر با بیان نتایج مثبت واكسن دانشگاه آكسفورد، بورس های جهانی صعودی شدند.


به گزارش فی بگیر به نقل از بلومبرگ، دانشگاه آکسفورد از موفقیت آمیز بودن نتایج اولیه واکسن ضدکرونایی خود و تقویت سطح ایمنی بدن افراد آزمایش شونده اطلاع داده است. حدودا در بدن تمامی داوطلبانی که تزریق واکسن به آنها از ماه آوریل انجام شده، سطح ایمنی ارتقا یافته است. مقرر است آزمایشات به سطح گسترده تری در کشورهای دیگر هم ادامه یابد و در صورتیکه همه چیز به خوبی پیش برود، تا آخر سال این واکسن وارد مرحله تولید انبوه شود.
ماری نیکولا - مدیر سبد دارایی در موسسه " پاین بریج اینوستمنت" - اظهار داشت: فکر می کنم که اقتصاد جهانی در حال ورود به یک فاز احیای رشد است که می تواند چندین سال ادامه داشته باشد هر چند که ریسک هایی هم وجود دارد. دولت ها و بانکهای مرکزی با ابزارهای متنوع خود به پشتیبانی از بازارها ادامه می دهند.
تاکنون بیشتر از ۱۴ میلیون و ۸۵۴ هزار و ۳۳۰ مورد مبتلا شدن به کرونا گزارش شده است که در این بین ۶۱۳ هزار و ۲۱۳ نفر جان خویش را از دست داده اند. در میان کشورهای مختلف، بالاترین تلفات مربوط به آمریکا با ۱۴۳ هزار و ۸۳۴ نفر، برزیل با ۸۰ هزار و ۲۵۱ نفر، انگلیس با ۴۵ هزار و ۳۱۲ نفر، مکزیک با ۳۹ هزار و ۴۸۵ نفر و ایتالیا با ۳۵ هزار و ۵۸ نفر بوده است.
در آمریکا، رایزنی بین کنگره و دولت بر سر اجرا و تأمین مالی یک بسته حمایتی دیگر شروع شده است. دولت در مرحله قبلی یک بسته عظیم سه تریلیون دلاری را اجرایی کرد که شامل تخصیص اعتبار به کسب و کارهای مختلف و عرضه یارانه مستقیم به خانوارهای آمریکایی می شد. هر چند احیانا بسته جدید از نظر ارزشی به مانند بسته قبلی نخواهد بود اما مقامات دولت ترامپ آنرا برای احیای رشد اقتصادی مهم می دانند.
از سوی دیگر اما تنش ها بین چین و آمریکا و متحدانش سر مسئله هنگ کنگ بیشتر از پیش بالا گرفته است. وزارت خزانه داری آمریکا با صدور اطلاعیه ای اعلام نمود ۱۱ شخصیت حقیقی و حقوقی چینی را به افترا نقض حقوق مسلمانان اویغور به لیست تحریمی خود افزوده است.
برخی از رسانه ها هم چنین از احتمال اعمال ممنوعیت مسافرتی برای شماری از مقامات ارشد حزب کمونیست چین و خانواده هایشان به خاک آمریکا اطلاع داده اند.
انگلیس هم از به تعلیق درآمدن لایحه استرداد مجرمان با هنگ کنگ اطلاع داد. پیش تر هم این کشور اعلام نموده بود غول فناوری هوآوی چین را از پروژه توسعه شبکه اینترنت نسل ۵ این کشور کنار خواهد گذاشت. سفیر چین در انگلیس گفته است کشورش انتظار دارد انگلیس در امور داخلی اش دخالت نکند.
اسکات موریسون- نخست وزیر استرالیا از اتخاذ تسهیلات جدید برای اعطای اقامت دایم به اتباع هنگ کنگی اطلاع داده است. پکن همینطور نسبت به تبعات اقدام جاستین تردو- نخست وزیر کانادا - در صدور دستور تعلیق موافقت نامه استرداد مجرمان با هنگ کنگ اخطار داده است.
توماس بارکین- رئیس دفتر منطقه ای بانک مرکزی آمریکا در ریچموند گفته است که احیانا نرخ بیکاری در آمریکا باردیگر افزایش یابد که این مسئله می تواند سبب شود تا رکود، بیشتر از میزان مورد انتظار طول بکشد. نرخ بیکاری آمریکا در دو ماه اخیر نزولی بوده است.
مت میسکین- استراتژیست ارشد سرمایه گذاری در موسسه " جان هانوک اینوستمنت منیجمنت" اظهار داشت: یک نوع جنگ بین کسانی که با خوشبینی به آینده می خواهند مصارف خویش را بالا برند و آن هایی که از ترس پیدا نشدن واکسن کرونا میل به پس انداز دارند در گرفته است و همین رفتار متناقض مصرف کنندگان، کار را برای پیشبینی وضعیت آینده دشوار ساخته است.
بورس آمریکا
در وال استریت، همه شاخص ها صعودی بودند تا جایی که هر سه شاخص اصلی بورسی در سطح بالا تری از روز قبل خود بسته شدند. شاخص «داوجونز ایدانستریال اوریج» با ۰.۳ درصد افزایش نسبت به روز قبل و در سطح ۲۶ هزار و ۶۸۰.۷۱ واحد بسته شد.
شاخص «اس اند پی ۵۰۰» با ۰.۸۴ درصد افزایش تا سطح ۳۲۵۱.۸۴ واحدی بالا رفت و دیگر شاخص مهم بورسی آمریکا یعنی «نزدک کامپوزیت» با ۲.۵۱ درصد صعود در سطح ۱۰ هزار و ۷۶۷.۰۹ واحدی بسته شد.
بورس های اروپایی
طبق اعلام مرکز آمار اروپا، متوسط نرخ تورم در ۱۹ کشور عضو منطقه یورو در ۱۲ماه منتهی به ژوین با ۰.۲ درصد افزایش نسبت به رقم مشابه منتهی به ماه قبل به ۰.۳ درصد رسید اما نرخ تورم هنوز در فاصله بسیاری از سطح دو درصدی هدف گذاری شده توسط بانک مرکزی این منطقه باقی مانده است. همینطور متوسط نرخ تورم در ۱۲ ماه منتهی به ژوین در ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا ۰.۸ درصد اندازه گیری شده که ۰.۵ درصد بیشتر از رقم ثبت شده ماه قبل بوده است.
کمیسیون اروپا در گزارشی اخطار داده است رکود اقتصادی کشورهای اروپایی بدتر از چیزی خواهد بود که پیشتر تصور می شد. طبق برآورد صورت گرفته توسط کمیسیون اروپا، متوسط رشد اقتصادی سال جاری ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا منفی ۸.۳ درصد خواهد بود که در صورت تحقق، بدترین عملکرد اقتصادی این کشورها از زمان تشکیل اتحادیه تابحال بوده است.
در معاملات بازارهای بورس در اروپا، شاخص "فوتسی ۱۰۰" بورس لندن با ۰.۴۶ درصد کاهش نسبت به روز قبل و در سطح ۶۲۶۱.۵۱ واحد بسته شد. شاخص "دکس ۳۰" بورس فرانکفورت در آلمان با صعود ۰.۹۹ درصدی و ایستادن در سطح ۱۳ هزار و ۴۶.۹۲ واحدی به کار خود خاتمه داد و شاخص "کک ۴۰" بورس پاریس با صعود ۰.۴۷ درصدی در سطح ۵۰۹۳.۱۸ واحد بسته شد. در مادرید شاخص "ایبکس ۳۵" ۰.۵۱ درصد بالا رفت و به ۷۴۷۸ واحد رسید.
بورس های آسیایی
لی که کیانگ- نخست وزیر چین با اشاره به در پیش بودن یک نبرد سخت اقتصادی هم در عرصه داخلی و هم در عرصه خارجی گفته روند احیای اقتصاد به صورت تدریجی شروع شده است. وی با تاکید بر تداوم حمایت های مالی لازم از بازار توسط دولت اظهار داشت که متعهد به کاهش مالیات ها و ارائه تسهیلات ارزان و مناسب به کسب و کارها هستیم.
در معاملات بورس های آسیا، شاخص ها عملکرد خوبی داشتند؛ تا جایی که شاخص "نیک کی ۲۲۵" بورس توکیو ژاپن با صعود ۰.۷۱ درصدی تا سطح ۲۲ هزار و ۸۷۹.۸۰ واحدی بالا رفت. شاخص "هانگ سنگ" بورس هنگ کنگ ۱.۸۹ درصد بالا رفت و در سطح ۲۵ هزار و ۵۳۱.۴۶ واحد بسته شد. در چین شاخص "شانگهای کامپوزیت" صعود ۰.۰۷ درصدی را تجربه نمود و در سطح ۴۶۸۳.۴۵ واحد بسته شد.
هلن کیایو- کارشناس ارشد مسایل اقتصادی چین در بنک آو امریکا اظهار داشت: مشکل این است که حتی اگر اقتصاد چین هم به تدریج بهبود یابد، شرایط برای بیشتر نقاط دیگر جهان هنوز وخیم است و این می تواند فشار زیادی به اقتصاد صادرات محور چین وارد کند و جلوی یک احیای سریع را بگیرد.
در استرالیا شاخص "اس اند پی اس اند ایکس ۲۰۰" بورس سیدنی با ۱.۸۷ درصد افزایش و ایستادن در سطح ۶۱۱۳.۷۰ واحدی به کار خود خاتمه داد. در میان دیگر شاخصهای مهم آسیایی، شاخص " تاپیکس" ژاپن صعودی بود.
نفت
در بازار طلای سیاه روند قیمت ها افزایشی بود. هر بشکه نفت "وست تگزاس اینتر مدیت" با ۰.۴۸ درصد صعود به ۴۰.۸۴ دلار رسید و نفت خام برنت دریای شمال با افزایش ۰.۶۶ درصدی به ازای ۴۳.۳۵ دلار در هر بشکه مبادله شد.
طلا و نقره
همچنین در بازار فلزات گران بها، بهای هر اونس طلا با صعود ۰.۵۲ درصدی نسبت به روز قبل در سطح ۱۸۱۹.۱۴ دلار معامله شد. هر اونس نقره با جهش ۱.۱۱ درصدی به ازای ۲۰.۲۱ دلار مبادله شد.




منبع:

1399/04/31
14:05:14
5.0 / 5
2121
تگهای خبر: آزمایش , اقتصاد , اینترنت , توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها