یك فعال اقتصادی:

به اسم كرونا پول تولیدكننده را نمی دهند

به اسم كرونا پول تولیدكننده را نمی دهند

به گزارش فی بگیر عضو سابق اتاق بازرگانی ایران اعتقاد دارد علیرغم مشكلات واقعی كه كرونا برای بخش های مختلف اقتصاد به وجود آورده، برخی چه در داخل و چه در خارج از كشور به اسم كرونا قراردادهای خویش را تسویه نمی كنند و به این علت فشاری جدید بر تولید كنندگان به وجود آمده است.


مهدی علیپور در گفتگو با ایسنا، اظهار نمود: با عنایت به گسترش قابل توجه ویروس كرونا در خیلی از كشورهای دنیا همچون در كشورهای منطقه عملا خیلی از بازارها امروز تعطیل هستند. برای مثال عملا بازار در كشورهایی مانند كویت، قطر و عمان به علت سیاست های قرنطینه تعطیل شده و كار در آنها جریان ندارد.
به قول وی این سیاست با عنایت به تعطیلی نسبی بازارها در داخل كشور عملا فضای فعالیت تولید كنندگان را به شدت محدود كرده كه می تواند در بلندمدت برای آنها مشكل آفرین شود.
این فعال اقتصادی با اشاره به سوء استفاده برخی افراد از انتشار كرونا توضیح داد: هرچند با عنایت به مشكلات اقتصادی خیلی از افراد در هفته های گذشته نتوانستند درآمدهای پیشبینی شده خویش را به دست بیاورند اما متاسفانه شاهد این هستیم كه چه در داخل و چه در خارج برخی افراد كرونا را بهانه كرده اند؛ بدین سان كه برای مثال یك كالای كشاورزی كه یك ماه پیش صادر شده و به فروش رفته است هنوز تسویه حساب نشده و دلیل این مورد را به كرونا ربط می دهند، در حالیكه قرارداد فروش مربوط به پیش از این اتفاقات است.
علیپور با اشاره به مشكلاتی كه تولیدكنندگان در هفته های اخیر با آنها روبه رو بوده اند توضیح داد: امروز عملا خیلی از كارخانه ها تعطیل هستند و این در شرایطی است كه در كنار سرمایه گذاری بلااستفاده، تولیدكننده باید به كارگران خود حقوق پرداخت كند و در هفته های آینده خیلی از تولید كنندگان با مشكل مواجه می شوند.
وی افزود: متاسفانه دولت تنها برای گروه محدودی از مشاغل، سیاست های حمایتی وضع كرد اما گروه های دیگر جا ماندند. اگر تولیدكننده در حوزه دریافت تسهیلات و یا به تعویق افتادن سررسیدهای مالیاتی و تأمین اجتماعی حمایت نشود، به مشكل خواهد خورد كه این مسئله می تواند به ضرر اقتصاد ایران تبدیل گردد.
عضو سابق اتاق بازرگانی ایران با بیان این كه در ماه های گذشته با كاهش درآمد نفت، این تولید غیرنفتی بوده كه اقتصاد را روی پای خود نگه داشته است، بیان نمود: با كاهش قیمت نفت تحت تأثیر انتشار كرونا عملا ما چاره ای جز پشتیبانی از تولیدات خود نداریم. با همین ظرفیت های تولیدی بود كه برخلاف خیلی از كشورهای توسعه یافته كه در تأمین مایحتاج مردم خود به مشكل خورده اند ما در ایران توانستیم بازار خیلی از این كالاها را مدیریت كرده و نیازهای مردم را بدون دغدغه در اختیار آنها قرار دهیم.
علیپور تصریح كرد: بعد از ایام كرونا هم تولیدكنندگان ما ظرفیت بالایی برای به دست آوردن بازارهای جدید و بازگشت به بازارهای قبلی دارند اما تا زمانی كه دولت یك بسته حمایتی مشخص برای آنها در نظر نگیرد و تولیدكنندگان واقعی حمایت نشوند نگرانی ها پابرجا خواهد ماند.
به گزارش فی بگیر به نقل از ایسنا، با شیوع كرونا خیلی از كشورها مرزهای خویش را بسته اند یا محدودیت های جدی بر سر راه تردد ایجاد كردند.



1399/01/15
21:41:39
5.0 / 5
3649
تگهای خبر: اقتصاد , پرداخت , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵
فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها