اعلام نظر سازمان ملی استاندارد درباره پنیر مشكوك به آلودگی میكروبی

اعلام نظر سازمان ملی استاندارد درباره پنیر مشكوك به آلودگی میكروبی

به گزارش فی بگیر به دنبال انتشار ویدئویی در فضای مجازی توسط یكی از فروشندگان مواد غذایی كه حاوی تصاویر پنیرهای مشكوك به آلودگی میكروبی محصولات یك شركت كه به اشتباه نام یك برند لبنی برده شده بود سازمان ملی استاندارد در این حوزه توضیح داد.


به گزارش فی بگیر به نقل از ایسنا، به دنبال انتشار ویدئویی در تاریخ اول دیماه ۱۳۹۸ كه حاوی تصاویر پنیرهای مشكوك به آلودگی میكروبی محصولات شركت پگاه لرستان (خرم آباد) كه به اشتباه پگاه تهران بیان شد، سازمان ملی استاندارد ایران اعلام نمود:
سازمان ملی استاندارد ایران باوجود نبود اجبار نسبت به پیگیری مبحث در شرایطی همچون باز بودن بسته بندی پنیرهای نمایش داده شده، عدم اطلاع ازشرایط نگهداری و حمل و نقل آنها توسط توزیع كنندگان و فروشندگان كالا، اطمینان نداشتن از صدمه دیدگی ظاهری بسته بندی و باز نبودن جزئی پوشش در محصولات ناشی از صدمات فیزیكی حمل و نقل نامناسب فرآورده و از همه مهم تر نبود امكان آزمون های كنترل كیفیت به خصوص آزمون های میكروبی بعد از باز شدن بسته بندی، به علت اهمیت مبحث و رفع تشویش اذهان عمومی در مورد فرآورده های لبنی دارای نشان استاندارد، مبحث را با قید فوریت در دستور بررسی و اقدام قرار داد.
در همین راستا تابحال ۴۵ نمونه برداری از فرآورده مذكور در تاریخ موردنظر و تاریخ های نزدیك به آن انجام شده، كه متعاقبا نتایج ارزیابی و آزمون نمونه ها از راه سامانه اطلاع رسانی استاندارد ایران به نشانی https: //standardna.ir به اطلاع عموم رسانده خواهد شد.
همچنین با بازرسی سرزده از واحد تولیدی در این حوزه مستندات كنترل كیفیت نمونه پنیر با سری ساخت و تاریخ تولید مورد نظر از شركت پگاه لرستان دریافت شدكه نتایج بازرسی های اولیه از محصولات قرنطینه و موجود در انبار شركت، حاكی از آلوده نبودن به كپك در نمونه های پنیر تولیدی آذر و دیماه شركت مذكور است.
روابط عمومی سازمان ملی استاندارد ایران به فروشندگان و مصرف كنندگان انواع محصولات لبنی اعلام می دارد كه با عنایت به ماهیت مواد متشكله فرآورده های لبنی و عدم استفاده از نگهدارنده در تولید این فرآورده ها، در صورت هر گونه صدمه دیدگی ظروف بسته بندی و رعایت نكردن الزامات شرایط نگهداری مندرج در برچسب فرآورده، احتمال آلودگی های میكروبی محصولات لبنی در طول تاریخ انقضای مصرف، وجود دارد، بنابراین سفارش می شود در هنگام خرید این محصولات از سالم و تمیز بودن بودن ظروف بسته بندی، اطمینان حاصل كرده و از خرید محصولات لبنی نگهداری شده در خارج از یخچال و در معرض نور مستقیم آفتاب هم جدا اجتناب كنند.




1398/10/28
14:52:11
5.0 / 5
2956
تگهای خبر: استاندارد , تولید , شركت , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
فی بگیر Fee Begir
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها