در كنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت مطرح شد

افزایش برقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه

افزایش برقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه

به گزارش فی بگیر رئیس چهاردهمین كنفرانس حفاظت اتوماسیون در سیستم های قدرت از رشد دو برابری مقالات ارسالی به این كنفرانس نسبت به سال قبل آگاهی داد و اضافه كرد: در این دوره همین طور وجهه بین المللی افزایش یافته و ارتباط صنعت و دانشگاه قوی تر شده است.


به گزارش فی بگیر به نقل از ایسنا، حسین عسكریان در افتتاحیه و روز نخست "چهاردهمین كنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت" كه امروز در دانشكده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیركبیر برگزار شد، اظهار نمود: تا چهار سال پیش كنفرانس فقط در بخش حفاظت برگزار می شد و هم اكنون با بخش اتوماسیون ادغام شده و رونق بیشتری پیدا كرده است. اولین كنفرانس در دانشگاه امیركبیر انجام شد و سال قبل نیز سیزدهمین دوره كنفرانس در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شده است.

وی با اشاره به قوی تر شدن وجهه بین المللی كنفرانس و ارتباط صنعت و دانشگاه در چهاردهمین دوره برگزاری، اظهار داشت: ۲۶ غرفه بزرگ و متوسط حضور پررنگی در نمایشگاه دستاوردهای صنعت برق كه در محل دانشگاه برگزار می شود، دارند. همین طور تعداد میزگردها و كارگاه های آموزشی از ۴ به ۱۴ افزایش یافته است.
رئیس چهاردهمین كنفرانس حفاظت و اتوماسیون سیستم های قدرت، تعداد مقالات ارسال شده به این كنفرانس را قریب به ۲۰۰ مقاله و حدود دو برابر سال قبل اعلام نمود و اظهار داشت: میزگردی پس از ظهر امروز (۱۰ دی ماه)، با حضور تلفیقی از صنعتگران و اساتید و در چارچوب دو جلسه با موضوعات چالش اتوماسیون در صنعت برق و بومی سازی آن انجام خواهد شد.

علت پذیرفته نشدن همه مقالات، محدودیت ظرفیت كنفرانس بود؛ نه ضعف علمی!

حسین حسینیان، دبیر چهاردهمین كنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت با اشاره به اینكه حضور حدود ۳۵۰ عضو مدعو رسمی علاوه بر مدعوان خودمان، نشان از استقبال پررنگ از كنفرانس امسال دارد، از شركت های دولتی و خصوصی حامی این كنفرانس تشكر كرد و اضافه كرد: از حدود ۲۰۰ مقاله، ۴۷ مورد را مورد بررسی قرار دادیم؛ ۳۰ مقاله به صورت شفاهی و ۱۶ مقاله به صورت پوستر ارائه می شود و ۱۱ كارگاه و دو میزگرد نیز در كنار این ها ارائه خواهد شد.

وی افزود: با این وجود از كسانی كه تنها به خاطر محدودیت زمانی و نه ضعف علمی، مقاله شان بررسی نشده است، عذرخواهی می نماییم.

دبیر چهاردهمین كنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت، اضافه كرد: مقالات از ساعت ۳ پس از ظهر ارائه شده و سه كارگاه مختلف نیز امروز محل بحث و جدل همه ما خواهد بود. همین طور نمایشگاه این كنفرانس نیز در محل گنبد سبز دانشگاه صنعتی امیركبیر انجام خواهد شد.
حسینیان اشاره كرد: حفاظت و اتوماسیون مجموعه ای از تفكرات در حوزه نرم افزار و سخت افزار است كه در كنار هم قرار می گیرد و خوشبختانه توانایی علمی در بخش سخت افزاری و نرم افزاری به نحوی است كه می تواند مشكلات صنعت برق را پاسخگو باشد.

به گزارش فی بگیر به نقل از ایسنا، چهاردهمین كنفرانس حفاظت اتوماسیون در سیستم های قدرت با هدف ارائه آخرین دستاوردهای این صنعت ۱۰ و ۱۱ دی ماه در دانشكده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیركبیر پلی تكنیك تهران انجام می شود. محورهای این كنفرانس «حفاظت شبكه های هوشمند الكتریكی»، «كاربرد مفاهیم اینترنت اشیا در حفاظت سیستم های قدرت»، «سیستم های حفاظتی ویژه»، «پایش، كنترل و حفر گسترده سیستم های قدرت»، «اثرات تولیدات پراكنده در حفاظت سیستم های قدرت»، «امنیت سایبری در سیستم های حفاظتی»، «مكان یابی خطا در شبكه های انتقال و توزیع»، «نگهداری، تعمیرات و بهره برداری سیستم های حفاظت»، «سیستم های سخت افزاری و نرم افزاری در سیستم های حفاظتی»، «كاربرد سیستم های نوین مخابراتی در حفاظت شبكه های قدرت»، «سازگاری الكترومغناطیسی در سیستم های حفاظتی» و «سیستم زمین و سیستم حفاظتی» هستند.





منبع:

1398/10/10
12:51:55
5.0 / 5
4492
تگهای خبر: آموزش , اینترنت , تعمیر , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها