تقویت اقتصاد دانش بنیان، موثرترین راهكار در توسعه اقتصادی

تقویت اقتصاد دانش بنیان، موثرترین راهكار در توسعه اقتصادی

فی بگیر: مراغه - ایرنا - رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی اظهار داشت: تقویت و توجه به اقتصاد دانش بنیان، موثرترین راهكار توسعه و پیشرفت اقتصاد كشور است.


به گزارش فی بگیر به نقل از ایرنا، داود بهبودی روز یكشنبه در جلسه اقتصاد مقاومتی شهرستان عجب شیر اظهار نمود: درونزایی، برونگرایی، دانش محوری و عدالت محور بودن مولفه هایی هستند كه اقتصاد مقاومتی بر آنها تاكید دارد و با اجرایی شدن مولفه های اقتصاد مقاومتی و حاكم شدن آن در جامعه، با صراحت می توانیم بگوییم كه به جامعه توسعه یافته رسیده ایم؛ چون كه این دو تفاوتی با یكدیگر نداشته و مولفه های یكسانی دارند.
وی افزود: در برونگرایی ظرفیت های بیرونی مد نظر است، باید بازارها شناسایی شده و سرمایه گذار و تكنولوژی های مورد نیاز و كاربردی جذب و به كارگیری شود.
بهبودی اضافه كرد: در حوزه دانش بنیان بر انجام كارها و اقدامات منطبق با روش های علمی تاكید می گردد زیراكه دیگر روش های سنتی جوابگو نبوده و روش علمی تنها به موارد خاص منحصر نمی گردد و باید با تغییر نگرش ها، به سمت اداره یك گلخانه یا مجتمع صنعتی با روش علمی حركت كرد.
وی اظهار داشت: با وجود محدودیتی كه در منابع شهرستان بناب كه در مجاورت عجب شیر قرار دارد، سرمایه گذاران به حضور در شهرك صنعتی شهرستان عجب شیر تمایل دارند كه باید از این ظرفیت استفاده گردد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بیان كرد: در مقوله گردشگری تمامی شهرستان ها معتقدند كه منابع و ظرفیت گردشگری بیشتری نسبت به سایر شهرستان ها دارند كه در این حوزه باید محور گردشگری جنوب استان از تبریز به مراغه مد نظر قرار گیرد و با تعریف پكیج های گردشگری، شهرستان های این محور به صورت زنجیره ای مكمل یكدیگر باشند.
بهبودی اظهار نمود: تغییر نگرش ها ضروری می باشد و برای كار كردن در حوزه ها و عرصه های مختلف نباید منحصراً به دنبال پول و اعتبار باشیم؛ اكنون از دولت این انتظار را نداریم كه اقدام به تاسیس كارخانه و تولید شغل كند ولی تولید زیر ساخت و فراهم نمودن مقدمات بر عهده حاكمیت است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی با اشاره به اینكه پول و اعتبار به تنهایی حلّال مشكلات نیست، اظهار داشت: اگر نگرش توسعه محور در جامعه حاكم نباشد، با پول و اعتبار هم هیچ مشكلی حل نخواهد شد و تغییر نگرش ها ضروری می باشد، هدف نهایی اقتصاد مقاومتی رسیدن به یك زندگی مناسب و در اصل رضایتمندی شهروندان مد نظر است كه برای رسیدن به این مهم، با چالش ها و موانعی روبرو هستیم كه با تغییر نگرش ها و تلاش مسئولان، می توان از آن ها عبور كرد و اقدامات مناسبی انجام داد.
فرماندار شهرستان عجب شیر هم در این جلسه اظهار داشت: دستگاه های اجرایی شهرستان پیگیر جذب اعتبارات خود از ادارات كل باشند.
سید شمس الدین مراثی با اشاره به اعتبارات دستگاه ها اضافه كرد: دستگاه های اجرایی شهرستان پیگیر مبادله موافقت نامه ها و جذب اعتبارات خود از ادارات كل باشند و ما هم امیدواریم با تدبیر دولت تا آخر سال شاهد تخصیص های خوبی باشیم.
وی اظهار نمود: كشاورزی و گردشگری دو محور اصلی توسعه و اشتغال زایی در عجب شیر به حساب می آید كه توسعه و رونق آن ها نقش مهمی در تولید درآمد برای مردم این شهرستان ایفا می كند.
فرماندار عجب شیر اظهار داشت: برای رسیدن به تولید و اشتغال پایدار و تحقق اقتصاد مقاومتی باید توسعه كشاورزی در عجب شیر با محور دانش بنیان صورت گیرد.
مراثی اظهار داشت: تولیدات بخش كشاورزی باید صادرات محور باشد و در توسعه این بخش هم استفاده از شركت های دانش بنیان در اولویت قرار گیرد.
شهرستان عجب شیر با حدود 71 هزار جمعیت در 85 كیلومتری تبریز مركز آذربایجان شرقی واقع است.
خبرنگار: شهرام ناعم وند**انتشار: عیسی عطاپور**
3077/7485


1396/11/08
13:28:35
5.0 / 5
6283
تگهای خبر: اقتصاد , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
feebegir.ir - تمام حقوق سایت فی بگیر محفوظ است

Fee Logo فی بگیر

قیمت روز کالاها